Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is úgy érzitek, hogy...

Ti is úgy érzitek, hogy mostanában nincs olyan szöges ellentét a romák és a magyarok között, mint korábban?

Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem. Ugyan olyan rossz a helyzet.

Sok sok év kell még ahoz(és természetesen valami megoldás a problémára) , hogy a többségnek ha meglát egy cigányt ne egyből egy rossz élmény jusson az eszébe.

Amíg ilyen putrikba laknak nagyon sokan és a szüleik küldik el őket lopni stb nem fog megváltozni semmi.

Én liberális szemléletű ember vagyok de ha meglátok egy vagy több cigányt , nem tudok nem rosszra gondolni. Sajnos ez nagyon nem jó...de ez van.

2017. máj. 6. 19:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem érzem, hanem tudom, hogy most pontosan ugyanakkora az ellentét. Semmi olyan nem történt, amitől ez változott volna.

Az viszont igaz, hogy a Fidesz új ellenséget talált, ezért most senki se törődik a cigányokkal. Ellentét van, csak nem beszélünk róla, ezért sokan azt hiszik, nincs is. Pedig de.

2017. máj. 6. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Attól, hogy te a panelketrecedből, meg a baller szennyoldalakból próbálod az észt osztani az még nem jelenti azt, hogy amit nem látsz, tudsz az már nincs. :P

Ugyanúgy megvannak a konfliktusok mint eddig.

2017. máj. 6. 21:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk még mindig napi szinten kell pofozni őket meg késsel utánuk szaladgálni, mert ők épp úgy gondolják, hogy nekik joguk van a lépcsőházban belőni maguknak a cuccot meg odaszarni a fordulóban a sarokba... Szórakozóhelyeken sem szeretik erre, ha a "gádzsók" jól érzik magukat. Szerencsére a kidobók még magyarok itt, velük összejátszva azért kordában vannak még tartva általában. De vannak olyan városrészek amiknek teljesen annyi. Oda a pizzafutár nem visz ki pizzát, a mentő meg az utca elejéig megy rendőr nélkül akármi van. Ha magyarként bemész a fehér fejeddel akkor bajod lesz. Abban az iskolában ahova én jártam általánosba régen elég sokszor hallani, hogy aktívak a cigány gyerekek. Őket mi próbáljuk megfogni a haveri társaságom egy részével mert a kisebb testvérem oda jár és kell, hogy tartsanak tőle, de ha mi nem leszünk (idén végzünk a középsulival és megyünk el a városból) akkor rohadtul nem fog odafigyelni már senki, el fognak szabadulni az indulatok elég keményen. Szóval ja, zajlik az élet, várost nem írok, de Heves megye, kitalálod. Én itt úgy veszem észre, hogy igencsak szöges ellentét van. De hátha jövőre Budapesten másképp fogom látni.
2017. máj. 6. 21:09
 15/16 anonim ***** válasza:
igen egyre több magyar putrisodik
2017. máj. 6. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán, csak most a migráció eltereli a figyelmet.
2017. máj. 7. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!