A magyarok miért nézik le egymást?
Az se mindegy e szempontom hol laksz! pl, ahol én lakom egy kis falun kb, (1100-an laknak) itt nem túl barátságosak, de pl, aki pénzes mert főddel foglakozik na azoknak megy a nyalás, főleg a takarékba mikor a pénzt intézik.
Átellenben a másik településen jóval többen laknak de ott kedvesek még a boltba is az emberek, meg úgy nagy átlagba, szval nem mindenütt van lenézés.
Egyébként meg én rendes dolgos ember vagyok, több dolgom van (talán) mint sok másnak, még is van aki engem semmibe se néz, fejét és elfordítja, na hát van ilyen, sőt! Azt is rám mondják hogy a fiúkat szeretem.. Na ezt az én részemről kikérem magamnak de ha egyszer az emberekbe berögzül egy pletyka, akkor az embernek vége. Nem szoktam tényleg nőzni, oké van ilyen itt vagyok pl, én is, szüleimmel élek, itthonról ki nem mozdulok kivéve dolgozni azt is helyben, és ezért kell rámondani az embere hogy ez meg az? Bosszantó egy dolog de le?arom! Attól én feljárok és megiszom a sörömet és élek.
Engem is tegnap b*zizott le az egyik kedves rokon, mert nagyanyám születésnapja alkalmából családi vacsora volt nálunk, amin kiderült rólam, hogy diétázom és nem eszek szénhidrátot.
A drága rokon szerint csak a nők szoktak fogyókúrázni és én tuti búza vagyok, mert ilyet igazi, rendes férfi nem csinál.
Az egész magyar társadalmat átjárja a primitívség és a begyepesedett tahóság.
#3! Nem szép azt biztos!! Én nekem szerencsére nincs ilyen problémám, szeretem a tepertőt, szalonnát mindent amitől más tényleg elhízhatna, de hallod 73Kg-ról sehova nem megyek! Magasságom 173 sztem ideális.
Egyszer a tisztelt főnököm bu..-le amiből durva verekedés majd bírósági ügy lett, de ő sajna mindenkibe belekötött szó szerint, utána kirúgták mert már sok volt a rovásán de nagyon!
Ebből én nem sokat érzek. Az a tapasztalatom, hogy amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.
Nekem a különféle internetes fórumokon általában "nagy a pofám", de a hétköznapi életben általában udvarias, előzékeny ember vagyok - és legtöbbször ezt is kapom vissza.
Te mégis mi a tökömről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!