A magyarok miért nézik le egymást?
Mert ti aztán tényleg a való világban éltek, amikor stadionok és feudalizmus építésével akarjátok megoldani a magyarországi problémákat és szentül hiszitek, hogy az Árja Magyar Faj simán megrendez egy olimpiát, amikor az olaszok és a németek is azt mondták rá, hogy köszi, de nem, mert túl sokba kerül. :D
"amikor stadionok és feudalizmus építésével akarjátok megoldani a magyarországi problémákat és szentül hiszitek, hogy az Árja Magyar Faj simán megrendez egy olimpiát, amikor az olaszok és a németek is azt mondták rá"
Látod, erről beszéltem. Nem a valóságról beszélsz, amikor azt hiszed, hogy a jobboldali szavazókat nem bosszantják ezek a dolgok. De képesek vagyunk rá, hogy mérlegeljük azt is, hogy mi lenne, ha nem ők lennének. Jelenleg választhatunk a stadion mániás Orbán és a teljesen agyhalott multikulti nihilista baloldal közül. Bár én egyszer sem szavaztam Orbánékra, de megértem azokat, akik így döntenek.
"De képesek vagyunk rá, hogy mérlegeljük azt is, hogy mi lenne, ha nem ők lennének."
Igen, az a baj, hogy a fantáziátok már nem terjed ki egy normális Magyarországra, ahol rendben mennek a dolgok.
Ez az érvelésed amúgy olyan szinten van, mintha a Rákosi-érában azt mondta volna valaki, hogy "jaaaj, hát tényleg nagyon elcseszett mostanában az élet, de milyen jó nekünk, hogy itt van Rákosi elvtárs és megvéd minket minden csúnya gonosztól! És különben is, ha a dicsőséges Vörös Hadsereg nem szabadítja fel Magyarországot, akkor mind a gonosz nácik martalékává váltunk volna és most robotolnánk az Urál-hegységben! Na látjátok, hogy Rákosi Elvtárs Főtitkár Úr a legeslegcsodálatosabb Főtitkár Úr az egész világon!!!"
Hánynom kell tőletek. Aztán még ti sértődtök meg, amikor valaki genetikusan alattvalónak nevez titeket. Miért, szerinted mik vagytok ilyen világképpel? Nyomorult jobbágyok vagytok csak, akik a földesuraiknak nyalnak és büszkék magukra, hogy milyen jó csicskák. Nem tudok mit kezdeni ezzel a behódoló szolgamentalitással, rám ez soha nem volt jellemző.
"Hánynom kell tőletek. Aztán még ti sértődtök meg, amikor valaki genetikusan alattvalónak nevez titeket."
Már értem a kérdést létjogosultságát: "A magyarok miért nézik le egymást?"! Kedves kérdező, a fenti "lény" bár magyarul beszél, de a nyilatkozatai alapján nem tekinthető magyarnak.
"az a baj, hogy a fantáziátok már nem terjed ki egy normális Magyarországra, ahol rendben mennek a dolgok"
Ahhoz valóban ÓRIÁSI FANTÁZIA kell, hogy el tudjam képzelni, hogy a jelenlegi baloldali felhozatallal "rendben fognak menni a dolgok". Bár kérdés, hogy nektek mi számít "rendben"-nek. Nyilván az a mértékű "liberális" "demokrácia", ami tőlünk nyugatabbra van teljesen oké?
"Nyomorult jobbágyok vagytok csak, akik a földesuraiknak nyalnak és büszkék magukra, hogy milyen jó csicskák. Nem tudok mit kezdeni ezzel a behódoló szolgamentalitással, rám ez soha nem volt jellemző"
Oké, legyél szíves megmagyarázni, hogy melyek azok a baloldali pártok jelenleg, amelyek nem akarnak tökéletesen benyalni az eu-s földesuraknak és büszkének lenni magukra, hogy milyen jó csicskák. Melyik az a baloldali párt, ami nem a behódolást élteti? Mi lenne az a fordulat, amivel megdönthetnénk a mostani "csicskulást"? Világosíts már fel légy szíves kedves "felsőbb rendű" szellemileg túlfejlődött "értelmiségi" barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!