Szerintetek a "fizessenek a gazdagok" demagóg populista duma alapján igazságos lenne ha nekem fizetnem kéne az értéktárgyaim miatt?
Akkor te vmi nagyon hires festo rokonja lehetsz.... bar ketlem...
Fel is becsultetted a festmenyeket?
Basszus ezen az utolsó kifejtésen most komolyan jót röhögtem bolsevista állam csak azért, mert kiállnak a baloldali elvek mellett. Tudnál idézni, hogy hol beszélt bárki is bolsevizmusra jellemző dolgokról?
". Sőt még olyat is hallottam ,hogy azt szeretnék ha a vezető pozícióban lévők nem kereshetnének 7x annyinál többet, mint a beosztottjaik. Én nem vagyok vezető beosztásban, de akkor sem értem, miért kell a sikeres embereket lehúzni"
Csak azt nem tudom, hogy ki mondta, hogy a sikeres embereket akarják lehúzni?? Hétszeres különbséget úgy is el lehet érni, hogy az alacsonyabb keresetűeknek magasabb fizetést adnak. Pont te írtad korábban, hogy ez kellene az embereknek. Amúgy ezen cégek, igazából előnyt, plusz pontokat kapnának például egy közbeszerzési.
Amúgy levezethetnéd egy példán át, hogy te miért nem mehetnél ennek hatására át egy másik céghez dolgozni országon vagy EU-n belül, ha más szerinted korlátozza a szabad munkaerő áramlást.
Az atlagember nem keres kozel sem 1millat hoppa... ne sajnaltasd mar magad h "csak" milliokbol kell elnetek havonta....
A 10millios autora meg ha tellik akk legyen is ra vagyonado... ha tellik ra akk az a kis ado meg sem kottyan. Jaa hogy kevesebbet tudnarok elverni picivel? Igy jartatok...
A gazdagok nagyon nem szeretnek fizetni am...
Igen,a gazdagok szeretnek a legkevésbé adózni.
Lásd hány adócsaló sportoló van!
Minél több van,annál több kellene nekik.
Ha választani kell,akkor a luxus legyen megadóztatva,ne az alapvető dolgok.
Szerintem amiről mi beszélünk a luxus legfelső szintje.
És kár azzal érvelni,hogy művészet,mert aki művészetkedvelő,annak nem a mű értéke fog számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!