Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP miért hazudja azt,...

Az MSZP miért hazudja azt, hogy az oligarchák a "gazdagok"?

Figyelt kérdés

[link]

MSZP elővette megint a gazdag-szegény kártyát és Mészáros féle fideszes strómanokat úgy adják elő, mintha saját erejéből lett volna tehetős.

A baj ezzel az, hogy azon kevés gazdagok, akik tényleg a saját tehetségük folyamán gazdagodtak meg azokat akarják megszívatni.

A másik hogy 1 millió Ft-ot egy multi fejese simán kereshet itthon, nyílván aki minimálbérből él, annak az 1 millió forintos fizetés az maga a gazdagság, de 1 millió Ft-os fizetés még messze nem gazdag.

2017. máj. 4. 11:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Tehetségtelenek az mszp-nél a "harcos" szellem elhagyta őket ! :XD
2017. máj. 4. 17:24
 22/27 anonim ***** válasza:
57%
#17: Elárulom, hogy nem cssak az MSZP idejében voltak divatban a minimálbérre bejelentett, feketén fizetett alkalmazottak. És
2017. máj. 4. 18:50
 23/27 anonim ***** válasza:
57%
És én úgy vagyok vele, hogy azért aki megkeresi a minimálbér sokszorosát, kibír pár százalék plusz adót. Egy keresztény országban, ennyi amúgy is elvárható lenne...
2017. máj. 4. 18:57
 24/27 anonim ***** válasza:

de

ezt az egész rendszert úgy ahogy van az MSZP tenyésztette ki, a fidesz pedig felszámolta a minimálbér adómentességének megszüntetésével a szja egykulcsosításával

áltoleránsként pedig igazán nem dobálóznék olyanokkal, hogy mit kéne csinálni egy keresztény országban

2017. máj. 4. 19:43
 25/27 anonim ***** válasza:

"Ez ennyire azért nem egyszerű... mellesleg nem mintha nem lehetne ezt is ellenőrizni egy értelmesebb NAV-al. Nem Vida meg Tállai félével, mint nálatok."

de ez pont ilyen egyszerű és marha jól működött, amíg a szemét fidesz bele nem köpött az adóelkerülők levesébe

2017. máj. 4. 19:46
 26/27 anonim ***** válasza:

# 24/25 Időpont ma 19:43

Ne zavarjon, hogy a minimálbér adómentességét eleve a szopottaid találmánya :-)

# 25/25 Időpont ma 19:46

LOL. Az a NAV beleköpött az adóelkerülők levesébe amit le lehet ellenőrzni egy hétvége alatt? Régen volt egy hozzád hasonló fideszes retard, pont ennyi százalék körül... feloldották a bannod?

2017. máj. 4. 22:51
 27/27 anonim ***** válasza:

26! Bingó! Én is ezen morfondíroztam, hogy ez a 30%-os fideszrajongó, meg a stílusa de ismerős valahonnan, szerintem előkerült újra jó öreg ztrewq1. ha jól emlékszem ezt a kreatív nevet használta.

Most még ellesz itt pár napig gúnyolódik, írogatja ki a kis idióta kérdéseit, aztán mikor látja, hogy nem vevők rá majd kitör belőle az ösztön és előjön a részeg pedellus bácsi, aki ráejtette a lábára a kalapácsot és szidja mindenkinek az anyukáját stílus. Most még finomkodik meg nyomja az értelmiségi közgézzseni vagyok és mindenki más hülye dumáját, de csak idő kérdése, hogy kiugorjon az a nyúl a bokorból.

2017. máj. 5. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!