Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP miért hazudja azt,...

Az MSZP miért hazudja azt, hogy az oligarchák a "gazdagok"?

Figyelt kérdés

[link]

MSZP elővette megint a gazdag-szegény kártyát és Mészáros féle fideszes strómanokat úgy adják elő, mintha saját erejéből lett volna tehetős.

A baj ezzel az, hogy azon kevés gazdagok, akik tényleg a saját tehetségük folyamán gazdagodtak meg azokat akarják megszívatni.

A másik hogy 1 millió Ft-ot egy multi fejese simán kereshet itthon, nyílván aki minimálbérből él, annak az 1 millió forintos fizetés az maga a gazdagság, de 1 millió Ft-os fizetés még messze nem gazdag.

2017. máj. 4. 11:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%
bárcsak ezt hazudná, de úgy van vele, hogy aki nettó 160at keres, mert egy gyárban szakképzett hegesztő az már csak passzióból dolgozik, mert egyébként úszik a vagyonban
2017. máj. 4. 11:40
 2/27 anonim ***** válasza:
Nem ez az üzenetük de akkora xar a kampányszövegük hogy akár azt is 8rhatták volna rá hogy "jön a tré"
2017. máj. 4. 11:43
 3/27 anonim ***** válasza:

Persze relatív a gazdagság, egyedül Bill Gatestől nincs gazdagabb ember.

1 millió lehet nem sok fizetésnek mégis 2015-ben a Szja bevallások alapján a 47 ezer ember keresett ennyit vagy ennél nagyobb összeget. Ez a bevallások 2%-t sem éri el.

2017. máj. 4. 11:49
 4/27 anonim ***** válasza:
38%

csak bill gates sem fizetésből gazdag, hanem azért mert sok microsoft részvénye van

az meg hogy a gazdálkodó vállalkozásokat különösen az oligopliumokat (gyengébbek kedvéért azokat a cégeket, akiknek megéri a saját terméküket a nevén nevezni) a baloldal rendszerváltási utáni elvei alapján tilos a társadalmi felelősségvállalásra utasítani

hiába van a soros gyuri féléknek annyi pénze, hogy csak magyarországon 100 milliókkal töm ki lobbiszervezeteket, valamiért a társadalmi jólétet a fizetésből élő embereken kell lesarcolni

2017. máj. 4. 11:56
 5/27 anonim ***** válasza:
45%

"MSZP elővette megint a gazdag-szegény kártyát és Mészáros féle fideszes strómanokat úgy adják elő, mintha saját erejéből lett volna tehetős."

Eddig meg az volt a propaganda, hogy az MSZP csak hazudja, hogy mészáros vitya miatt lett gazdag...

Komolyan, nem érzed ilyenkor szánalmasnak magad?

És de, az átlagbér négyszerese azért már gazdagság. Bármennyire is nem tetszik a neokomcsiknak.

2017. máj. 4. 11:56
 6/27 anonim ***** válasza:
54%
Azért mert az ország bármennyire is ezt hiszed nem csak a Rózsadombból áll, elhiszem, hogy ott az egymillás nettó havi jövedelem az a csórók világa, de Magyarország 99%-ának nem az! Őszinte leszek én alacsonyabb szinten húznám meg a határt, ennek a fele, tehát félmillió is több mint ötszöröse annak, ami a létfenntartáshoz kell, ne mondja azt nekem senki, hogy az nem gazdag, ahol félmillákat gurigatnak.
2017. máj. 4. 12:00
 7/27 anonim ***** válasza:

Az a cég amelyik megengedheti magának, hogy a legjobbak legjobbját 1 millióért szórakoztassa annak nyilvánvalóan a profitja is hasonló.

Tehát a társadalmi egyenlőtlenséget okozó elosztási problémáért megintcsak nem a fizetésből élőt kell okolni.

2017. máj. 4. 12:02
 8/27 anonim ***** válasza:
23%

"tehát félmillió is több mint ötszöröse annak, ami a létfenntartáshoz kell, ne mondja azt nekem senki, hogy az nem gazdag, ahol félmillákat gurigatnak."

sosem értettem hogy balleréknál a társadalom miért ilyen bizarr állatkert, ahol egyeseknek azért adunk pénzt, hogy fedezzük a létfenntartását

2017. máj. 4. 12:04
 9/27 anonim ***** válasza:
72%

"sosem értettem hogy balleréknál a társadalom miért ilyen bizarr állatkert, ahol egyeseknek azért adunk pénzt, hogy fedezzük a létfenntartását"

Én meg sose értettem, hogy jobberéknál egyáltalán, hogy tudják kijárni a nyolc általánost, mikor többségüknek a magyar nyelv is nehéz, csoda, hogy hülyék a szociológiához meg a közgázhoz?

2017. máj. 4. 12:10
 10/27 anonim ***** válasza:
Amúgy az Mszp a cégen belüli fizetés különbségekre is kedvezményeket tervez.
2017. máj. 4. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!