Az MSZP miért hazudja azt, hogy az oligarchák a "gazdagok"?
MSZP elővette megint a gazdag-szegény kártyát és Mészáros féle fideszes strómanokat úgy adják elő, mintha saját erejéből lett volna tehetős.
A baj ezzel az, hogy azon kevés gazdagok, akik tényleg a saját tehetségük folyamán gazdagodtak meg azokat akarják megszívatni.
A másik hogy 1 millió Ft-ot egy multi fejese simán kereshet itthon, nyílván aki minimálbérből él, annak az 1 millió forintos fizetés az maga a gazdagság, de 1 millió Ft-os fizetés még messze nem gazdag.
Persze relatív a gazdagság, egyedül Bill Gatestől nincs gazdagabb ember.
1 millió lehet nem sok fizetésnek mégis 2015-ben a Szja bevallások alapján a 47 ezer ember keresett ennyit vagy ennél nagyobb összeget. Ez a bevallások 2%-t sem éri el.
csak bill gates sem fizetésből gazdag, hanem azért mert sok microsoft részvénye van
az meg hogy a gazdálkodó vállalkozásokat különösen az oligopliumokat (gyengébbek kedvéért azokat a cégeket, akiknek megéri a saját terméküket a nevén nevezni) a baloldal rendszerváltási utáni elvei alapján tilos a társadalmi felelősségvállalásra utasítani
hiába van a soros gyuri féléknek annyi pénze, hogy csak magyarországon 100 milliókkal töm ki lobbiszervezeteket, valamiért a társadalmi jólétet a fizetésből élő embereken kell lesarcolni
"MSZP elővette megint a gazdag-szegény kártyát és Mészáros féle fideszes strómanokat úgy adják elő, mintha saját erejéből lett volna tehetős."
Eddig meg az volt a propaganda, hogy az MSZP csak hazudja, hogy mészáros vitya miatt lett gazdag...
Komolyan, nem érzed ilyenkor szánalmasnak magad?
És de, az átlagbér négyszerese azért már gazdagság. Bármennyire is nem tetszik a neokomcsiknak.
Az a cég amelyik megengedheti magának, hogy a legjobbak legjobbját 1 millióért szórakoztassa annak nyilvánvalóan a profitja is hasonló.
Tehát a társadalmi egyenlőtlenséget okozó elosztási problémáért megintcsak nem a fizetésből élőt kell okolni.
"tehát félmillió is több mint ötszöröse annak, ami a létfenntartáshoz kell, ne mondja azt nekem senki, hogy az nem gazdag, ahol félmillákat gurigatnak."
sosem értettem hogy balleréknál a társadalom miért ilyen bizarr állatkert, ahol egyeseknek azért adunk pénzt, hogy fedezzük a létfenntartását
"sosem értettem hogy balleréknál a társadalom miért ilyen bizarr állatkert, ahol egyeseknek azért adunk pénzt, hogy fedezzük a létfenntartását"
Én meg sose értettem, hogy jobberéknál egyáltalán, hogy tudják kijárni a nyolc általánost, mikor többségüknek a magyar nyelv is nehéz, csoda, hogy hülyék a szociológiához meg a közgázhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!