Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene a politika kategór...

Nem kellene a politika kategóriában beszüntetni a pontozást? Nem a hasznosság objektív mércéje szerint történik ugyanis.

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 14:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

" De a kérdések,válaszok jelentését az agyhalott gyakorikerdesek.hu azt beszüntette."

Szerintem ez bizonyos százalékhoz van kötve, mert amikor regisztráltam, akkor még nem volt lehetőség jelenteni, de amikor már van %-om akkor lehetett, és nekem most is ott van a piros gubics a mínusszal.

2017. máj. 1. 18:22
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem van haszna. Például már ránézésre is ki lehet szűrni a provokátorokat, ugyanis azok rendre 20% vagy alatta "teljesítenek".

Én elfogadom, ha valaki jobbos. Azt is elfogadom, ha valaki balos. Azt nem fogadom el, ha valaki minősíthetetlen stílusban ír valamit, provokál, agresszív, vagy humortalanul trollkodik (Nem, a trollkodás nem bűn, de akkor csináljuk jól:D).

Ha valakit jelentesz, akkor automatikusan le is szavazod. Ez azt jelenti, hogy akinek nagyon alacsonya %-ja, az valószínűleg gyakran ír olyat, ami szabályba ütközik. Az ilyen ember 99%-ban nem vitaképes, csak zavaró tényező az oldalon. Az ilyet jó kiszűrni ezáltal.

Szerintem!:D

2017. máj. 1. 18:22
 13/19 anonim ***** válasza:

12#

Sokszor van olyan kérdés, hogy pl. mi a kedvenc ételed. vagy mit csinálnál tojásból meg ebből-abból.

Az ember válaszol valamit, és mindig akad olyan lelki szegény aki még ezt is képes lepontozni.

Vagy ha valaki leírja egy kérdésre a tapasztalatait normálisan, és kapja a mínuszt.

2017. máj. 1. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Minden kategóriában meg kellene szüntetni. Úgyis mindenki az alapján pontoz, hogy egyetért-e a válasszal, nem az alapján, hogy az valóban hasznos-e.
2017. máj. 1. 18:46
 15/19 anonim ***** válasza:

'(Nem, a trollkodás nem bűn, de akkor csináljuk jól:D).'

UK-ben speciel nem ilyen elnézőek a trollkodással szemben.

Kicsit régi cikk:

[link]

Nem vagyok Nyugat-majmoló, de ezt a szabályozást át lehetne venni és komolyabban szankcionálni ezt a 'tevékenységet' :)

2017. máj. 1. 18:47
 16/19 anonim ***** válasza:
#2: Mi az, hogy nem mernek kommentelni? Ennyire rettegnek a "lepontozástól"? Nem hinném, hogy akkora dráma lenne ez.
2017. máj. 1. 19:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem aszerint történik, de szerintem, a többi kategoriában sem. Nézd csak meg az egyéb kérdések rovatban, a humor alrovatot. Ott például többnyire, nem is lehet hasznos, objektív válaszokat adni. És azért akad még ilyen. Ha tetszik, megy a zöld "pacsi", ha nem, akkor meg a piros. Nincs ezzel különösebb probléma.
2017. máj. 1. 19:36
 18/19 Szimeon ***** válasza:
Egyszer valaki azt kérdezte, milyen járművel menjen Budapesten valahonnan valahova úgy, hogy lásson is valamit. Erre egy-két másik válaszoló más útvonalat ajánlott és vélhetően lepontoztak - pedig az egyik útvonal olyan volt mint a másik. Ők metrót javasoltak, én egy buszt. A lepontozás oka: nem azt az utat javasoltam, amit az illető kitalált, hanem egy másikat mertem ajánlani. Vélhetően szellemileg gyengélkedett az illető. A pontozásnak tehát nincs számottevő értelme - játék.
2017. máj. 1. 20:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Persze, a véleményt is lehúzzák sokszor, de pár gyökér miatt megszüntetni egy teljes rendszert?

Hiszen van haszna! Aki 15%ban hasznos válaszokat ad, az nagyobb eséllyel haszontalan választ ad, mint aki 90%-ban. Szóval igen, van amikor ok nélkül húzzák le az embert, de nem ezek az esetek fogják a százalékot meghatározni. Én is 72% vagyok, pedig itt is leszavaztátok a véleményemet:D (oké, jelenleg 66%, ami nem rossz, de ugye az átlagom alatt van) Pedig még direkt oda is írtam a végére, hogy "szerintem!" :D

2017. máj. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!