Nem kellene a politika kategóriában beszüntetni a pontozást? Nem a hasznosság objektív mércéje szerint történik ugyanis.
" De a kérdések,válaszok jelentését az agyhalott gyakorikerdesek.hu azt beszüntette."
Szerintem ez bizonyos százalékhoz van kötve, mert amikor regisztráltam, akkor még nem volt lehetőség jelenteni, de amikor már van %-om akkor lehetett, és nekem most is ott van a piros gubics a mínusszal.
Szerintem van haszna. Például már ránézésre is ki lehet szűrni a provokátorokat, ugyanis azok rendre 20% vagy alatta "teljesítenek".
Én elfogadom, ha valaki jobbos. Azt is elfogadom, ha valaki balos. Azt nem fogadom el, ha valaki minősíthetetlen stílusban ír valamit, provokál, agresszív, vagy humortalanul trollkodik (Nem, a trollkodás nem bűn, de akkor csináljuk jól:D).
Ha valakit jelentesz, akkor automatikusan le is szavazod. Ez azt jelenti, hogy akinek nagyon alacsonya %-ja, az valószínűleg gyakran ír olyat, ami szabályba ütközik. Az ilyen ember 99%-ban nem vitaképes, csak zavaró tényező az oldalon. Az ilyet jó kiszűrni ezáltal.
Szerintem!:D
12#
Sokszor van olyan kérdés, hogy pl. mi a kedvenc ételed. vagy mit csinálnál tojásból meg ebből-abból.
Az ember válaszol valamit, és mindig akad olyan lelki szegény aki még ezt is képes lepontozni.
Vagy ha valaki leírja egy kérdésre a tapasztalatait normálisan, és kapja a mínuszt.
'(Nem, a trollkodás nem bűn, de akkor csináljuk jól:D).'
UK-ben speciel nem ilyen elnézőek a trollkodással szemben.
Kicsit régi cikk:
Nem vagyok Nyugat-majmoló, de ezt a szabályozást át lehetne venni és komolyabban szankcionálni ezt a 'tevékenységet' :)
Persze, a véleményt is lehúzzák sokszor, de pár gyökér miatt megszüntetni egy teljes rendszert?
Hiszen van haszna! Aki 15%ban hasznos válaszokat ad, az nagyobb eséllyel haszontalan választ ad, mint aki 90%-ban. Szóval igen, van amikor ok nélkül húzzák le az embert, de nem ezek az esetek fogják a százalékot meghatározni. Én is 72% vagyok, pedig itt is leszavaztátok a véleményemet:D (oké, jelenleg 66%, ami nem rossz, de ugye az átlagom alatt van) Pedig még direkt oda is írtam a végére, hogy "szerintem!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!