Nem kellene a politika kategóriában beszüntetni a pontozást? Nem a hasznosság objektív mércéje szerint történik ugyanis.
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 14:41
1/19 anonim válasza:
Engem nem zavar. A politika az egy ilyen dolog, hogy bírni kell a pofonokat.
2/19 anonim válasza:
De. Igazad van, nem mernek kommentelni a Fideszesek, így nem tudjuk mi a véleményük, hogy látják a dolgot
3/19 anonim válasza:
Akármelyik kategóriában be kéne szüntetni, ugyanis semmi értelme.
Ha azt mondja, amit hallani szeretnék, jó, ha mást, akkor mínusz. Holott elvileg a hasznosság nem azt jelenti, hogy egyetért velem. De mindegy.
4/19 A kérdező kommentje:
természetesen az álbaloldalt ne zavarja
pluralizmus? az vajon mi?
2017. máj. 1. 14:49
5/19 anonim válasza:
Sajnos a nagyobb baj hogy szavazásnál sem objektív mérce alapján történik, hanem inkább anyagi és érzelmi mércék alapján megy...
6/19 Szimeon válasza:
Politikai nézetük alapján szavaznak az emberek, úgy vélik, hogy a fülkében vannak.
7/19 anonim válasza:
Egyetértek. És azzal is hogy mindenhol el kéne, mivel politikai hovatartozás, szimpátia stb. alapján nyomkodják a pirosakat.
Néha csak azért, mert bepállott lent...
8/19 anonim válasza:
Kérdező teljesen igazad van,meg annak is aki írta,hogy mindenhol be kéne. Ugyanis ha azt írod amit hallani akar akkor hasznos. Ha nem akkor nem. :) De a kérdések,válaszok jelentését az agyhalott gyakorikerdesek.hu azt beszüntette. Én még azt bírom,hogy kérdésbe ne legyen smile. Ergo :D ezt nem tudod oda írni. De : D ezt már igen. Vicces... :)
9/19 Estádio de Felchút válasza:
Én mindenkit lájkolok.
A "hasznosságnak" amúgy hogy a román k**va életbe' mérhető az objektivitása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!