Az Inforádió milyen politikai beállítottságú, illetve melyik párthoz húz leginkább? És mennyire elfogult vagy objektív szerintetek?
Én nem tudom, hogy milyen rádiók vannak, vidéki vagyok, bárhova hajtom, csak olyan híreket hallok, hogy "növekedett a gdp, orbán viktor azt mondta..." stb.
Egyértelmű.
Az Infórádió alapvetően az objektív tájékoztatást tűzte ki célul, így nem köthető egyik oldalhoz se.
DE én a rendszeres hallgatójaként úgy látom, hogy van egy bizonyos párt, amelyik látványosan nem kap megszólalási lehetőséget max a hírekben bemondják az álláspontját, ez a Jobbik.
Továbbá az is feltűnt, hogy nagyon gyakran állami/kormányzati tisztségviselőket hívnak meg és adnak megszólalási lehetőséget.
Így alapvetően két következtetést vonhatsz le a rádióról:
1. Az a legfontosabb számukra, hogy a saját brandjüket építsék, hogy ők az infórádió és objektív tájékoztatás van és hallgassák a fontos emberek.
2. Nem akarják elveszíteni a kormányzat jóhiszeműségét, jóba akarnak velük lenni, mivel ők ítélik oda a kedvezményes frekvenciát. (Így mindig az aktuális kormánypárthoz húz).
3. Elfogultnak nem nevezném, mert arra vigyáznak, hogy egy-egy fontos kérdésben általában két álláspont legyen bemutatva. Az infórádió, inkább egy üzleti vállalkozás, mint egy politikai szócső szerintem.
én általában ha rádiót hallgatok, akkor az infórádiót hallgatom.
Szerintem teljesen objektív beállítottságú, a politikai botrányok, vádaskodások, stb. idején mindig szoktam figyelni, hogy húz-e feltűnően valamelyik oldal felé, de nem vettem észre ilesmit.
Megszólaltatja az ellenzéket és a kormánypártot is és normális kédéseket szoktak feltenni a riporterek.
BTW a Simicska-féle médiakörhöz tartozik (vagy tartozott), nem tudom, h volt-e változás, de a hangnemben nem feltűnő a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!