Csak nekem van hányingerem ettől a csok-tól?
* azt sem hiszem el
Egyébként még mindig kíváncsi lennék azon okfejtésre miként segíti a felelőtlen megélhetési gyerekgyártást. :D
Mi a középkori benne? Akik szülnek gyereket, kapnak támogatást.
Hűha, ez aztán tényleg középkori...
Szerintem te se tudod mi bajod van...
Köszönöm ment a zöld mindenkinek.
Aki írta hogy ő egy ilyet se ismer az szerencsés mert én sok ilyet ismerek. Lehet hogy azért sikerült ennyire provokatívra a kérdés mert felidegesített egy ilyen "család". Ez egy anonim oldal itt meglehet olyanokat kérdezni amiről a valóságban nem kezdenék vitát. Nekem ez a vèleményem kiváncsi voltam rá hogy màs mit gondol erről, ehelyett a hozzászólások fele támadás. Ha valakinek jó véleménye van a CSOKról azt írja le indokolva ahelyett hogy kötözködik.
Nekem továbbra is az a vélemenyem, hogy a csok nem ér egy petákot sem .Valaki azt a példát hozta, hogy két gyerekre 9 millió hitel helyett csak 7.5 kell felvennie.Igen ám de nagy valöszínűséggel a csok előtt ugyanaz az ingatlan legalább 1.5 millióval, hanem többel olcsóbb volt.Akkor hol is nyernek rajta és kik?
Az alacsony kamatokról meg csak annyit, hogy most kedvező de változó kamatozású.Tehát ha az alapkamat elindul felfelé ami bármikor megtörténhet, 2- 5- 8 év múlva akkor mi lesz? Lásd devizahitelek.
Az emberek nem látnak az orruk hegyén túl.
A gyerekvállalásról csak annyit, hogy csokkal és csok nélkül is születnek gyerekek olyan családokba ahová nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!