Mi az oka, magyar termékek egyre drágább és egyre jobban romlik a minőségük?
Azt vettem észre, évről évre egyre drágább lesz magyar termékek és közben egyre rosszabb lesz a minősége.
Mostani magyar termékeknek, mára íztelen gagyi kategóriájú lettek. Mondok példákat: Régen 200 ft gyümölcs keksznek, gyümölcsös keksz íze volt. Most 600 ft-ért kapsz íztelen gagyi ízű kekszet. Régen a kenyér, ami 1 hétig jó volt és kenyér íze volt. Most meg íztelen kenyeret kapsz amit 3-dik napon ki kell dobni. Pék áruknál régen ízletes tele volt töltelékkel(pl:lekvárt, túró) sokáig bírt. Most meg száraz íztelen és mindent kispórolnak(pl: lekvárt) belőle, másnap olyan íze mint egy lejárt szavatosságú terméknek. Ez zsömlére is igaz. Tudnám még sorolni. Hogy lehet egyre drágább lesz, közben romlik a minősége? Pont hogy ár emeléstől, jobbnak kéne lennie egy terméknek.
Ahogy azt feljebb is írták a profit maximalizálás a lényeg , olcsóbb rosszminősegű anyagot ellehet adni nálunk ugyan olyan áron mint a rendeset ez rengeteg profitot hoz.
a vicc az ha átmész a határon Ausztriába, ugyan az a termék nem csak sokkal jobb minőségű de az esetek többségében olcsóbb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!