Akik aggódnak hogy magyar népessége csökken, ők miért nem vállalnak sok gyereket?
Ez akkora ostobaság. Mi a fenének vállaljon egy csóró magyar 5 gyereket? Hogy legyen 5 szegény és rossz sorsú gyerek?
Ez hasonló mint az, hogy ha megeteted az éhező afrikaiakat, akkor valójában megsokszorozod az éhezők számát, mert ott nincs óvszer, nem tudnak védekezni, így óhatatlanul is még több éhező gyereket hoznak a világra. És akkor még több embert kell etetni és az ördögi kör folytatódik.
Az ilyen szegény országoknak, mint amilyen Magyarország is, max 1 gyereket kellene vállalni a pároknak, és azon kéne munkálkodni, hogy egy jó gazdaságot teremtsünk, ahova már érdemes több gyereket szülni. A jóléti országokban, pl. Németországban kellene sok gyereket vállalni, mert ott jólét van, jó a gazdaság, jó az oktatás, vannak munkahelyek.
De annak nem látom értelmét, hogy szar gazdaság mellett szaporodjon a szegény ember.
Nekem a mai világban akkor se kéne gyerek, ha 10mft/gyerek fizetnének.
Örülök ha majd magamat ki tudom menteni az országból, ha jön a háború.
Mert Orbertó biztos ránk hozza.
Figyu, én pl. támogatom a sportot, egyetértek vele, hogy sokan és eredményesen sportoljanak, holott jómagam ugyan nem vagyok gyenge, de élsportoló sem, kissé elnehezültem 40 felett.
Támogatom a tudományt, egyetértek vele, hogy erre fordítson figyelmet a mindenkori vezetés - pedig jómagam csak technikumot végeztem és már nem vagyok naprakész matek - fizikából.
Támogatom elviekben a művészetet, zenét, pedig botfülem van.
És támogatom, hogy több gyereket vállaljanak, vállalhassanak az emberek, de nekem ugyan csak egy van.
Hol itt a logikai hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!