Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik aggódnak hogy magyar...

Akik aggódnak hogy magyar népessége csökken, ők miért nem vállalnak sok gyereket?

Figyelt kérdés
Akik folyamatos aggódnak, fogy a magyar nép. Arra ösztönzi mindenkit vállaljon be min. 5 gyereket. Ha nem, akkor eltűnik magyar nép. Közben ők maguk nem vállalnak gyereket, ha igen max. 2. Őket idézve: "pénz nélkül, szegényen, szülök sok szeretetével, fel lehet nevelni sok gyereket." Ennyire aggódnak, ők miért nem tesznek érte hogy ne fogyjon magyar népesség ? És miért nem vállalnak be sok gyereket?

2017. ápr. 28. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Engem nem érdekel a népességfogyás,ez azokat érdekli,akiknek sok gyerekük van,és nem tudnak megélni 2 fizetésből.

Ha az állam nem venné el a jövedelmed felét,és adná oda a 3-4-5 gyerekeseknek,akkor simán megélnénk.

Azzal az illúzióval van a gond,hogy valaki egyszerre akar jólétben is élni,meg sok gyereket is.

Persze ezt mind mások pénzén.

Aki sok gyereket akar,vállalja be a szegénységet!

A technika egyre jobban fejlődik,50 év múlva már sok munkakör megfog szűnni,tehát nem létszükséglet lesz a sok ember,hanem inkább nyűg..

2017. ápr. 28. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Mert más fa...kanalával könnyebb verni a csalánt ;)
2017. ápr. 28. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
Persze, a pénzt 5 gyerek felneveléséhez meg a fenekemből fogom előhúzni.... Ha lenne pénzem, hidd el hogy szívesen vállalnék több gyereket, nagy családban nőttem fel és ez az egyetlen akadály.
2017. ápr. 28. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem hiànyzik egy gyerek sem. Ha emiatt a kormàny szemèben nem vagyok jó magyar, vagy ellensèg vagyok, az engem nem èrdekel.
júl. 16. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!