Mi ez az uszítós gyűlöletkampány, hogy "Fizessenek a gazdagok"? És hogy jön ide Andy Vajna?
Világos, hogy az MSZP az utolsó mentsvárához, a prolikártyához nyúlt, de annyira szánalmas és gusztustalan, ahogy az állam pénzén meggazdagodott oligarchákat összemossák a tisztességes, becsületes felső középosztállyal, és a kisemberek, a prolik irigységét felhasználva uszítanak.
Andy Vajna meg nem értem, hogy hogy a f*ba jön ide? Ő már akkor sikeres és gazdag volt, amikor a fidesz még nem is létezett...Meg egyébként nagy részben Vajnának köszönhető, hogy Hollywoodban, meg sok külföldi helyen egyáltalán tudják, hogy mi az a magyar film, neki rengeteget köszönhet a magyar filmipar. Most az egy más kérdés, hogy közben ezekkel a narancsosokkal szimpatizál,de azért én nem említeném őt egy lapon egy Mészáros Lőrinccel, vagy egy Habony Árpáddal.
Egyébként meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy ha az MSZP jön nekik is meglesznek a saját Mészáros Lőrinceik meg Habony Árpádjaik, minden rendszer alatt vannak ilyen oligarchák, szóval ezt az egész kampányt nagy baromságnak tartom.

"Fizessenek azok, akik havi 1 milliót visznek haza!"
1 milliót még meg lehet keresni normális munkával is, főleg ha valakinek külföldi megrendelői is vannak. Én csak egy KATA-s vállalkozó vagyok, de a havi 500 így is megvan, és annyira nem tűnik távolinak az az egy milla. (Mellesleg jacht meg helikopter ennyiből még nem lesz.) Azzal egyetértenék, hogy a Mészáros, Vajna féléket adóztassák, de aki jóban van a hatalommal, az úgyis kibújik ez alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!