Orbán beismerte, hogy nem tudnak 1 millió új munkahelyet teremteni?
Ebből is látszik,hogy a jövő őket nem érdekli.
A jelen egyáltalán nem.
Még kihúznak egy 4 éves időszak és köszönik szépen tele a puttony.
2020-ra ígérték az 1 millió új munkahelyet.
Munkahelyek száma (2010 augusztus):3 789 400
Hazai elsődleges munkaerőpiacon dolgozik(2016 dec)4 077,6
Köz foglalkoztatottakkal és külföldön dolgozókkal: 4 411,0
Időarányosan nem állnak ép jól de talán a felelősségre vonást meg lehetne hagyni a választásokra esetleg 2020-ra, mert addigra ígérték.
(az meg ha nem vagy segélyen az országnak jó, nem tudom mi azzal a baj ha ezt valaki kimondja)
"Mai Orbánozás kipipálva. :-)"
Nem is lenne baj, ha ez az orbánozás nem vágna precízen egybe a kőkemény valósággal.
Van elég munkahely. Aki dolgozni szeretne az boldogul.
Nehéz mindent helyre hozni a baloldali kormány pusztítása után.
És igen rengeteg léhűtő hedonista fiatal van akik inkább tényleg menjenek a hanyatló Nyugatra, oda valók!
Orbán munkaalapú társadalmat szeretne ahol az ingyenélők szerencsére nem fognak érvényesülni!
És mielőtt valaki azt hinné, hogy iróniának szántam az téved!
Én hithű fideszes vagyok!
Elhányom már magam hogy a nép jórésze éhendöglik, itt meg olvasom az interneten akármit is nyitok meg szinte, meg a TV-ben a Colombó közben a reklám alatt hogy milyen faxa minden.
Ki kiváncsi őrájuk meg a manipulált statisztikáikra meg a bérkommentelőikre itt.
Menjenek a f szba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!