Mi ez az uszítós gyűlöletkampány, hogy "Fizessenek a gazdagok"? És hogy jön ide Andy Vajna?
Világos, hogy az MSZP az utolsó mentsvárához, a prolikártyához nyúlt, de annyira szánalmas és gusztustalan, ahogy az állam pénzén meggazdagodott oligarchákat összemossák a tisztességes, becsületes felső középosztállyal, és a kisemberek, a prolik irigységét felhasználva uszítanak.
Andy Vajna meg nem értem, hogy hogy a f*ba jön ide? Ő már akkor sikeres és gazdag volt, amikor a fidesz még nem is létezett...Meg egyébként nagy részben Vajnának köszönhető, hogy Hollywoodban, meg sok külföldi helyen egyáltalán tudják, hogy mi az a magyar film, neki rengeteget köszönhet a magyar filmipar. Most az egy más kérdés, hogy közben ezekkel a narancsosokkal szimpatizál,de azért én nem említeném őt egy lapon egy Mészáros Lőrinccel, vagy egy Habony Árpáddal.
Egyébként meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy ha az MSZP jön nekik is meglesznek a saját Mészáros Lőrinceik meg Habony Árpádjaik, minden rendszer alatt vannak ilyen oligarchák, szóval ezt az egész kampányt nagy baromságnak tartom.

"Ő már akkor sikeres és gazdag volt, amikor a fidesz még nem is létezett..."
Hát te egy idióta vagy... Ez a volt parókakészítő egy szál bőrönddel jött ide, magyarországra, mert ott, kitelt a becsülete. Egy senki volt ott kint, szó szerint, és itt pár év alatt pedig jól megtollasodott! Az adófizetők drága pénzén! De tudod mit? Az egész vérlázító, uszító, és sík buta, és primitív, aljas kis szösszenetedre nem válaszolok, bőven elég volt ennyi is. Remélem törlik!!

"Egyébként az a különbség, hogy a fideszesek a multikat adóztatják meg és jórészt abból gazdagszanak meg és közben a szegények éheznek. "
Még mindig nem mondtad meg, hogy Andy Vajna kaszinóinak miért jár a 7 milliárd forintos adókedvezmény, ha már ez is szerepelt a kérdésben.

# 12/15 Időpont ma 10:09
Miért kéne _elvenni_ tőle? Ilyet senki sem mond. Ha én öröklök három 100 milliós ingatlant, és abból kettőt kiadok, akkor szerintem nem vagyok szegény, mert közel havi 1-2 milliós bevételem lesz, ami azért nem kevés. Ha meg nincs ennyi bevételem, akkor úgyis eladásra kényszerülök előbb-utóbb...

""Egyébként az a különbség, hogy a fideszesek a multikat adóztatják meg és jórészt abból gazdagszanak meg"
NEM!
Ezek megadóztatnak:
- téged, mindenkit, a multikat, és az összes létező és mozgó embert, kivéve magukat, és a gazdagokat! Ezért is szól erről a kampány! Mivel a felső tízezret megvette kilóra a Fideszke! Nekik kedveznek mindenben, adókban, és mindenben! A szavazatukért cserébe, ökörkém!
- Ezért van most a sor a gazdagokon, hogy most ők fizessenek! Főleg, hogy már szétlopták ezt az egész .... országot!
Meg amiből még megtollasodtak, az az UNIÓS pénz, amit szintén sorban lenyúltak! Még a korrupció felszámolására adott UNIÓS pénzt is lenyúlták maguknak :))))))
Magyorország jelenleg az uniós pénzekből, és a MULTIKBÓL + befektetőkből él!!!
Hát ennyit erről! Ha meg valaki nem tud valamit, az ne okoskodjon itt és főleg ne uszítson, lázítson! Hülyeséget mindenki tud(na) beszélni, de a tényleg meghamisítása ebben az országban, és a szorgalmas és BUTA, az igen kártékony!!!

Igen, szegény fideszesek nem tehet róla hogy tapad hozzájuk a közpénz! Ez genetikai örökség. :((((
Egyetértek! :DDD

Semmi extra, a maszop vergődése.
Gondolom a szoci-közeli "gazdagoknak" azért nem kellene fizetnie, vagy nem értem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!