Jó ötlet lenne egy adott hírportál nyomtatott verzióját bevezetni a gimnáziumokban, középiskolákban, hogy a diákok később aktívabbak legyenek politikailag?
Személy szerint a 888-ra gondoltam.
Azért, mert lényegre törően fogalmaznak, minden szerkesztője fiatal diplomás, a stílusa is fiatalos.
Illetve, objektívek a legtöbb témában,például a migráció.
Belőle készülhetne nyomtatott verzió a középiskolák,gimnáziumok számára.
1-es kommentelő vagyok.
Ha te nem vagy troll és komolyan gondolod ezt az egészet, akkor viszont egy beteg ember vagy.
"Azért, mert lényegre törően fogalmaznak, minden szerkesztője fiatal diplomás, a stílusa is fiatalos.
Illetve, objektívek a legtöbb témában,például a migráció. "
Nálunk az egyetemen az egyik legnagyobb viccportálként tartják számon.
Én a migrációnál is vitatnám, hogy mennyire objektív, de a hazai belpolitikát egyáltalán nem objektívan mutatja be.
"De miért kellene politizálni az iskola falain belül? Ráadásul akkor már miért kormánypárti sajtót vezetnél be?"
Rájöttek, hogy az előző rendszer módszerei mégsem voltak olyan rosszak.
"Rájöttek, hogy az előző rendszer módszerei mégsem voltak olyan rosszak."
Ja, csak végigröhögték az emberek az egész Kádár-rendszert és az összes kommunista baromságot, amit próbáltak beleverni a fejükbe. :)
"a stílusa is fiatalos"
Ha ilyen a fiatalok stílusa, akkor azért elég nagy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!