Ha az origo.hu-n is lenne a cikkek mellett egy olyan "jelentem a moderátornak" gomb, mint itt a gyk-n, akkor ugye kiegyensúlyozottabb lenne az a hirportal is, mint a gyk?
Feltéve ha ezt a kommentrészlegből hiányoltad.
Aztán amúgy meg sokat nem befolyásolna. Ha ezt az oldalt említed ez sem "kiegyensúlyozott", mert itt sokszor törlik azt amit nem kellett volna, amit igen azt meg nem mindig.
"ja, ja, én nem a kommenteknél gondoltam a bejelentősdit, hanem a cikkek címe mellett. Bocsánat, ha félreérthető voltam."
Aztán már leesett.
De akkor sem lenne semmi, törvényes kereteken belül kb. azt írna le amit akarna. És hiába jelentenék páran, mint ahogy itt is a törölgető kedvén múlna az egész.
Nem beszélve arról, hogy az oldal a "saját cikkeihez igazítana" egy moderálási szabályzatot.
Tehát lényegében ennek semmi értelme nincs.
Cikkek bejelentésével az a baj, hogy az egész Origó lesüllyedt a vérbeli proli szintre.
Elég csak megnézni a cikkeit, szóhasználatát. "Hazudik az index" "Soros-egyetem". A legbutább proli lett a célközönség.
Nincs már hozzászólási lehetőség hála néhány mérges informatikusnak (állítólag). De szerintem inkább már megunta az origo hogy az átlag hozzászóló (aki nem párt-troll és nem gyűlölködő) nem olyan hülye hogy meg lehessen etetni a félrevezető és hangulatkeltő és manipulatív cikkekkel.
Amíg volt hozzászólási lehetőség addig se vették figyelembe a bejelentett spam-eket. Csak dísznek volt ott ez a funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!