Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 888 olallal mi a baj?

A 888 olallal mi a baj?

Figyelt kérdés

Szerintem, teljesen korrekt oldal.

A 888-at diplomás fiatalok szerkesztik, nem Bayer Zsoltok.

Annyira nem szélsőségesen kormánypárti, mint mondjuk a Magyar Idők.

Sok más dologról is ír.Persze, vannak, akiknek nem tetszik a stílusa.

Például korrekten ír a migrációról, migránsok által elkövetett bűncselekményekről is.Sőt, talán az egyetlenegy oldal, ami gyakran ír ezekről a dolgokról.

Erős a külpolitikai rovat is.

Szerintem, az egyik legjobb magyar oldal a 888.

2017. febr. 18. 11:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Nagyszerű. Akkor olvasgasd örömmel :)
2017. febr. 18. 11:21
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy ezekért a kérdésekért mennyit fizetnek neked? Nekem is kellene egy kis mellékes. Ha esetleg van egy kis meló, írsz privit? Köszönöm!
2017. febr. 18. 11:22
 3/21 A kérdező kommentje:

Senki nem fizet semennyit.

A 888 szerintem egy korrekt oldal.

2017. febr. 18. 11:23
 4/21 anonim ***** válasza:
98%

Csak fröcsögni tud, semmi mást.

Nem azzal van a baj, ha egy hírportál kormánypárti, vagy szimpatizál egy politikai párttal. Még az se zavarna, ha a Fideszesek csúnya dolgait nem említi meg. Az a stílus amiben fogalmaz az a legundorítóbb, mellékesen az a folyamatos Putyin és orosz nyalás az rátesz még egy lapáttal.

2017. febr. 18. 11:29
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Ennyire szarul megy, hogy mar itt kell "ingyenreklamoznod" az oldalad?
2017. febr. 18. 11:30
 6/21 A kérdező kommentje:

A stílusa lényre törő.

Nem politikailag korrekt.

Például a kurucinfóhoz képest, normálisan írnak.

Csak akkor vehető komolyan egy hírportál, újságírás,hogyha politikailag nem korrekt.

2017. febr. 18. 11:32
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Az a nagy baj vele, hogy nem a Bibliábol ir idézeteket. Tudod, abban minden meg van irva! (ami esetleg nincs azt meg nem is érdemes!)
2017. febr. 18. 11:33
 8/21 anonim ***** válasza:
90%

A 2016. november 12-i adás ismétlése.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__82..

2017. febr. 18. 11:37
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
Igen, igen, a 888.hu egyike azon kevés hírportáloknak, ami kimondja az igazat, és elismeri, hogy az ország valóban jobban teljesít, mert Orbán Viktor Miniszterelnök Út felvirágoztatta azt. Egyike az utolsó megbízható médiumoknak Magyarországon, hálistennek a maffiakormány üzemelteti, így nem szivároghat be rá a liberális média szennye. Éljen soká a 888.hu! Éljen soká Orbán király!
2017. febr. 18. 11:38
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

Ok. A 888 egy tipikus, Habony-féle kormányszócső. Lehet hogy neked a stílusa bejön, ez ízlés dolga. Alapvetően mint médium, semmivel sem jobb mint bármelyik másik - szerintem.

Az azért elég sovány vigasz hogy a kurucinfo-hoz méred. Az az oldal konkrétan kimeríti a bűncselekmény-kategóriát, úgyhogy ha lehet akkor ne számítsuk sajtónak.

Tudod, régebben volt egy olyan idő amikor újságírók írták az újságokat, szerkesztették a műsorokat. Most pénzért fröcsögő médiaku..vák ontják az elferdített híreket. Szánalom és szomorúság.

2017. febr. 18. 11:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!