A 888 olallal mi a baj?
Szerintem, teljesen korrekt oldal.
A 888-at diplomás fiatalok szerkesztik, nem Bayer Zsoltok.
Annyira nem szélsőségesen kormánypárti, mint mondjuk a Magyar Idők.
Sok más dologról is ír.Persze, vannak, akiknek nem tetszik a stílusa.
Például korrekten ír a migrációról, migránsok által elkövetett bűncselekményekről is.Sőt, talán az egyetlenegy oldal, ami gyakran ír ezekről a dolgokról.
Erős a külpolitikai rovat is.
Szerintem, az egyik legjobb magyar oldal a 888.
Senki nem fizet semennyit.
A 888 szerintem egy korrekt oldal.
Csak fröcsögni tud, semmi mást.
Nem azzal van a baj, ha egy hírportál kormánypárti, vagy szimpatizál egy politikai párttal. Még az se zavarna, ha a Fideszesek csúnya dolgait nem említi meg. Az a stílus amiben fogalmaz az a legundorítóbb, mellékesen az a folyamatos Putyin és orosz nyalás az rátesz még egy lapáttal.
A stílusa lényre törő.
Nem politikailag korrekt.
Például a kurucinfóhoz képest, normálisan írnak.
Csak akkor vehető komolyan egy hírportál, újságírás,hogyha politikailag nem korrekt.
A 2016. november 12-i adás ismétlése.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__82..
Ok. A 888 egy tipikus, Habony-féle kormányszócső. Lehet hogy neked a stílusa bejön, ez ízlés dolga. Alapvetően mint médium, semmivel sem jobb mint bármelyik másik - szerintem.
Az azért elég sovány vigasz hogy a kurucinfo-hoz méred. Az az oldal konkrétan kimeríti a bűncselekmény-kategóriát, úgyhogy ha lehet akkor ne számítsuk sajtónak.
Tudod, régebben volt egy olyan idő amikor újságírók írták az újságokat, szerkesztették a műsorokat. Most pénzért fröcsögő médiaku..vák ontják az elferdített híreket. Szánalom és szomorúság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!