Az Orbán kormánynak pár hónapja van hátra. Már a fidesz szavazók is tudják legbelül, hogy Orbánék hatalmasat fognak bukni. Mit vártok a Jobbik kormánytól?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 07:08
11/18 anonim válasza:
Hogy mi az igazság és kit váltanak le vagy ki kerül hatalomra nem tudom megmondani. Mindenesetre azt észrevettem, hogy az mszp.hu már kirakott egy számlálót, hogy mennyi idő van még hátra Orbán leváltásáig. :D
12/18 anonim válasza:
Abban pár hónapban lesz: újabb rezsicsökkentés, áfacsökkentés, nyugdíj emelés + 10 000ft ajándék pénzt nyugdíjasoknak, újra: migráncsozás ,soros, brüsszel, eu, libsizés, elmúltnyolcév.
Meg is nyerték 2018-as választás a fidesz.
13/18 anonim válasza:
Szerintem reálisan csak annyi lehet a cél, hogy a kétharmad ne sikerüljön nekik, szerintem még legalább egy ciklust megkapnak. Na nem mintha a jobbik bármivel is jobb lenne, elég csak ránézni Ásotthalomra.
14/18 anonim válasza:
Hiàba magyaraztok vàlasztàsi rendszerről meg Minden egyèbről, nincs az a vàlasztàsi rendszer amiben nem lenne fènyes fidesz-győzelem a mostani közvelemenykutatasok alapjan.egyebkent 2014 ben Zalaegerszegen,Szombathelyen,GYőrben, es Sopronban is a fidesz nyert,tehàt nem igaz,hogy a nyugat-magyarorszagi a varosokban nepszerutlen Lenne a fidesz
15/18 anonim válasza:
Nagyon optimista vagy, de szerintem ez inkább "kincstári optimizmus".
16/18 anonim válasza:
Az én válaszomat töröltetted arról, hogy szeretne a miskolci Avas-lakótelepi proletár olyan szegény lenni, mint a nyugat-dunántúli dolgozó falusiak? Ennyire fáj az igazság?:D
17/18 anonim válasza:
14
A soproni körzethez hozzácsaptak jópár falut. Igaz, előtte is Fideszes körzet volt, de messze nem ilyen arányban, mint legutóbb.
18/18 anonim válasza:
Semmilyen jobbik kormany nem lesz itt. Olvasgasd a kurucinfot, regii exjobbosok mind atfognak szavazni a fideszre, vilagosan Leirjak, h a ceu moge beallas volt az utolso. Vona orulhet, ha bekerul a parlamentbe,Botka is elozni fogja ,mert a bizonytalanok kozt magasan nepszerubb vonanal. Vona 2010-bem es 14-ben is valasztasi gyozelmet vizional es a fasorban sem voltak,pedig a fidesznek sokkal nagyobb botranyai voltak, mint most.A radikalisok kiszorasaval vona tobbet veszitett, mint nyert.Ebredj fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!