Hazánk legfontosabb problémái a fidesz szerint a migrációellenes harc, és a Soros elleni háború. Van még fideszes aki ezt elhiszi?
"Soroslegények"
"Soros bérencek"
"Soros ügynökök"
"Soros-közeli"
"Soros-egyetem"
(Soros-ösztöndíjas)
A tanú című filmet láttátok?
Migránsok meg rég nincsenek a kerítés óta és egyébként se akar senki migránsokat ide, sőt valamiért nekik se lenne vonzó hazánk.
Miért kell ahhoz fideszesnek lenni, hogy valaki ezt lássa?
Láttam A tanut, félig meg is éltem. És?
A "Soros" saját nyilatkozatait ugye ismered kérdező? Gondolom, eredeti nyelven is.
"Láttam A tanut, félig meg is éltem."
Kétlem. Nem hinném, hogy az a korosztály, aki félig megélte a Tanú c. film által feldolgozott korszakot, az aktív internetező, gyakorizó lenne. Vagy nem tudod, hogy milyen korszakot dolgozott fel az a film, és ebből kifolyólag tévedsz.
Goebels-i propaganda, a folyamatos ismételgetés megteszi a hatását, és a legátlátszóbb hazugságot is elhiszik. Félelmet, gyűlöletet, riadalmat kelteni, és ennyi pénzből, médiatámogatással fenntartani nagyon is könnyű. Hogy hasznos-e az országnak, az más kérdés, de az orbán-rezsimet nem az ország java motiválja, hanem a hatalom és a pénz.
11.36.
1. a magyar közép-európai nép és nem kelet-európai,
2. ha birka nép is, semmi baj a birkákkal, okos állatok azok,
3. vezetőre minden közösségnek szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!