A pénzzel lehet harcolni?
Teszem én azt,támogatom mondjuk a betyársereget,vagy ehhez hasonló.Az már ellenállás támogatásának minősül nem?
Mint mondják,a pénz hatalom.Azért írtam ki,mert hirtelen eszembe jutott ez a kérdés.Ti mit gondoltok erről?
persze, hogy hatalom a pénz de ami annál nagyobb hatalom a születés kérdése és ezzel egyenrangúan az intelligencia
Tehát a pénz csak egy viszonylagos hatalom, a születéssel és az intelligenciával meg nem veszi fel a versenyt
Például ha orosz amerikainak születsz vagy francia izraelinek az már maga egy hatalom a születéssel a pénz nem veszi fel a versenyt
A másik nagy hatalom az egyén intelligenciája amivel a pénz a versenyt szintén nem tudja felvenni
tehát a sorrend
- Nobel dijasok, feltalálók,tudósok
- nagyhatalmi országokból származóak közös gyermekei
- pénzesek, gazdagok
Ez a hatalom
# 6: igy van ezt én igy gondolom ennek igy kellene lennie
Lehet valakinek bármennyi pénze, egy Nobel dijas tudóshoz képest nulla áthúzva
Az emberiség az okos emberek és a tudomány miatt tart ott ahol, ha a sarki cukrászdának a forgalma kiváló az nem egy és ugyanaz egy Nobel dijjal véleményem szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!