Lehet pénzzel támogatni valamiféle magyarokat képviselő mozgalmat? Például a betyársereget?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 15:52
1/16 anonim válasza:
Ez a megfogalmazás hibás, ugyanis egy "Betyársereg" a hozzájuk hasonlóan gondolkodó embereket képviseli, nem az egész egyetemes magyarságot!
A kérdésedre válaszolva, szerintem a honlapjukon van információ ezzel kapcsolatban, amennyiben nincs, írj a szervezetnek.
2/16 anonim válasza:
Szerintem a magyar állam képviseli elsősorban a magyarokat, nekik adakozz :)
3/16 A kérdező kommentje:
Köszöntem,segítettetek!
2015. okt. 1. 16:16
4/16 anonim válasza:
Én a helyedben valami egyházi karitatív szervezetnek adakoznék.
5/16 anonim válasza:
Az államot támogatjuk éppen elég pénzzel, adó formájában, de a nagy részét nem a mi érdekünkben költik el. Egyébként a legtöbb szervezet honlapján szerintem van számlaszám, ahova adományokat vagy SZJA 1%-okat várnak.
7/16 anonim válasza:
Pont a betyarsereget? LOL.
Az aztan tenyleg a magyarokat kepviseli :)
8/16 anonim válasza:
"Például a betyársereget?"
Biztos örülni fognak az adománynak. Így tudnak majd tojást venni és melegeket dobálni vele.
9/16 anonim válasza:
Akik a Betyársereget köpködik, azok gondolom akkor se szólnának nekik, ha folyamatosan terrorizálnák őket a falujukban lakó cigányok, és a rendőrség semmit sem tenne ellenük. Ugye így van?
10/16 anonim válasza:
19:46
Én speciel jól megvagyok a helyi cigányokkal.
Gondolom most jön a lepontozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!