Van olyan párt ami pénzzel is támogatná a magyar népet? Tehát pl aki tudja igazolni magáról, hogy több mint 60 százalékban szkíta eredetű, az kapna havonta 30 ezret?
Ha ezt te hitelt érdemlően igazolni tudod, akkor Nemzeti Emlék leszel, és halálod után kitömve a Nemzeti Múzeumba kerülsz, mint a legutolsó szkíta harcos...
:D
Nem értem miért járna bárkinek pénz azért, hogy kik voltak az ősei. Te azért mit tettél, hogy ki volt az ükapád?
Inkább az a lényeg, hogy a jelenben mit tesz az ember, mennyit dolgozik, hány gyereke van, stb.
@peky85
na igen, ez kapásból egy jobb Magyarország (és Európa) felé való kiinduló pont lehetne egy normális világban csak nálunk emiatt egyből elkezdenének nácizni, fasisztázni, rasszistázni a TASZfejek, remélhetőleg ha a Jobbik kormányra kerül majd kicsit háttérbe szorulnak a liberálfasiszta, nemzetellenes eszmék és ha az emberekben felébred a nemzeti öntudat új utak nyílnak előttünk :)
@ötös ezen logika szerint az öröklés is hülyeség... te mit tettél az apád birtokáért?
@ #1, #3, #4 sejtettem hogy lesz néhány libsi aki elkezd gúnyolódni. Gratulálok az intelligenciátokhoz, vagyis hát annak hiányához!
Semmi baj, mi meg a tiedhez gratulálunk.
Mi mindannyian tudjuk, hogy a szkíta faj egy különösen intelligens ága volt az emberiségnek, és a kérdésedet, de főleg az előző hozzászólásodat elolvasva szemernyi kétségünk nincs afelől, hogy te egy igazi szkíta származék vagy!
Tudod, ha kiírsz egy vicces kérdést -mert ez az-, akkor ne tegyél a végére smiley-t mert, akkor tényleg elhiszik, hogy ezt te is viccnek szántad, őszinte leszek, nekem az is megfordult a fejemben, hogy jelentem a moderátornál, elvégre rossz kategóriában van...
A válaszok, amiket kaptál nem gúnyolódások, hanem szimplán rávilágítanak arra, hogy mekkora hülyeség is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!