Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi lehet a normális...

Mennyi lehet a normális emberek száma ebben az országban szerintetek?

Figyelt kérdés
Akik nem bírják a fideszt, az mszp-t, leszarják a CEU-s balhét, illegális bevándorlók nélküli Magyarországot akarnak, nem őrjöngenek vakon egy pártért sem, csak egy normális, agymosott begető fideszmszpjobbik birkák nélküli országban akarnak élni? Én olyan 4 millió körülire teszem.
2017. ápr. 16. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
5
2017. ápr. 16. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

"leszarják a CEU-s balhét"

Úgy érted, hogy normálisnak találják azt, hogy 1 hét alatti törvénykezéssel lehetetlenítenek el egyetemet? Mert akkor ők már nem normálisak...

2017. ápr. 16. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan. Elsősorban a 16 évesek. Fölötte normális embernek legyen az pozitív vagy negatív vélemény, de van a CEU-val kapcsoaltban. Értelmes ember nem szarja le, hogy mi történik ilyen szinteken az országában.
2017. ápr. 16. 09:48
 4/8 Estádio de Felchút ***** válasza:
0%
F*som telibe a ceút. A BME-n kívül mindet bezáratnám!
2017. ápr. 16. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:

te biztos hogy nem vagy normális kérdező, úgy hogy egyel kevesebb, mint amennyire tippelsz

Érted?! vond le magad belőle

2017. ápr. 16. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:

A CEU-t nagyívben leszarom. Nekem nagyon gyanús a hiszti körülötte.

néhány kérdés:

az ELTE, vagy más egyetem mellett is lenne ekkora hiszti? Miért nem tüntet a többi külföldi alapítású egyetemek is? Vidéken miért nem tüntetnek a CEU-ért?

Talán mert az emberek többsége nagyívben leszarja!?

majd ha esetleg értelmes intézményeket zárnak be, akkor utcára vonulok én is.

2017. ápr. 16. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 15:38

Értelmes intézményt zárnak be pajtás. Úgyhogy mehetsz.

2017. ápr. 16. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Olyan, aki nem örjöng vakon egyik pártért sem, valóban lehet ennyi, hiszen eleve a választásra jogosultak 40%-a nem szavaz. Aki meg szavaz, az se mind meggyőződésből szavaz egy adott pártra, inkább csak próbálja kiválasztani a legkisebb rosszat.
2017. ápr. 17. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!