Mit kellene csinálnia a kormánynak, hogy végre újra normális országban élhessünk?
Elöször is röviden "nem tudom".
Csak azt tudom,hogy "Ha egy renszernek tul sok paraméterét változtatjuk egyszerre a hatás ellenörzese,elemzése nélkül,akkor annak egyensúlya nem, hogy javulna romolni
fog."
én sajnos úgy látom hogy menthetetlen a helyzet, már ami a gazdaságot illeti. nem termelünk semmit, nincs munka, az államadósság csak azért nem nőtt még gdp%80 fölé, mert nincs már aki kölcsönadjon, de a térségben, és az eu-n belül is mi visszük a prímet ezzel.
a közelben csak izlandon nagyobb az adósság, de ott is jobban megél a melós, ahogy olvasom.
szóval én passzolok, nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni, és ha valaki 20 éven belül élhető országot csinál itt, az akkora csoda lenne, hogy hivatalosan szentté lehetne avatni az illetőt.
Az oktatás az nagyon is egy lehetöség, de nem csak a fiatalokat,hanem a felnöteket is.Mivel a most dolgozó generáció már rendelkezok tapasztalatokkal,amire lehet es kell
támaszkodni.Söt még a most elégge mobil nyugdijasokat is be kell vonni.Mindenkinek lehetöséget kell adni,hagyni a munkához.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:12
Ismertem ilyen párost.Igaz 3-as volt,mert a nagymama is velük aludt.Az ok a
Amíg 53%-os a foglalkoztatási rátánk addig sok jóra ne számítsunk.
Legfontosabb ennek a növelése,de ez pokolian nehéz feladat.
Tartok tőle hogy nem is lehet megvalósítani.
"államadósság csak azért nem nőtt még gdp%80 fölé, mert nincs már aki kölcsönadjon, de a térségben, és az eu-n belül is mi visszük a prímet ezzel."
Ez így ebben a formában nem igaz. Ausztria, Görögország, Belgium, és Németország nálunk lényegesen jobban el van adósodva.
"Amíg 53%-os a foglalkoztatási rátánk addig sok jóra ne számítsunk.
Legfontosabb ennek a növelése,de ez pokolian nehéz feladat.
Tartok tőle hogy nem is lehet megvalósítani."
Meg lehetne, csak a külföldi cégeket kellene kihajtani.
"Mit kellene csinálnia a kormánynak, hogy végre újra normális országban élhessünk?"
Melyik ország "normális", ha Magyarország nem?
Ott kezdődik a probléma, hogy értelmetlen a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!