Normális országban élünk? Törvényesen a nép vagyonát így adják el?
Figyelt kérdés
"Rögtön az első tétel az érintett terület volt: a 36 hektáros területet 44 millió 400 ezer forintos kikiáltási áron ajánlották. Az eddigi bérlő Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége, a Búzakalasz 66 Felcsút Kft. volt."
"Egyetlen licitáló akadt, egy úr, akinek a nevét sem kellett megmondania."
"A férfi viszont elmondta, hogy ügyvéd, és Mészáros Lőrincnek vette meg a földet."
2016. márc. 29. 09:36
1/10 anonim válasza:
Nem, amíg hagyjuk ezeket az alsóbbrendű fajtát uralkodni. El kellene már egy új "forradalom/szabadságharc" ahol megszabadulhatunk végre tőlük. Ezt "demokratikusan" ugy se lehet megoldani. Amíg nem lesznek a fejeik kitűzve addig ugy se lesz itt semmi. Elkorcsosultak a magyarok mert nem tesznek semmit. Remélem hamarosan eljön az idő és fellázadnak...
2/10 anonim válasza:
Kit érdekel, mindegyik párt csal, lop, hazudik, az összes tolvaj banda nincs kivétel.
3/10 anonim válasza:
Kit érdekel? Ennyit értek, hagyjátok hogy elnyomjanak titeket... Beálltatok a sorba csak hogy "jó létben" éljetek. Feláldoztok mindent hogy rabszolgák lehessetek.
5/10 anonim válasza:
3-as te mit tudsz tenni az ügy érdekében???? kíváncsi lennék mr. rebel
6/10 anonim válasza:
Tudom mit kell tennem, de egyedül képtelen vagyok rá, kénytelen vagyok várni arra hogy a lusta fajtátok felébredjen és együtt megdöntsük ezt a rendszert. Mondok annyit neked, hallani fogod még a nevem. Sok emberrel ellentétben én csak beszélek cselekszem is. Jelenleg az alkalomra várok hogy elkezdhessem.
8/10 anonim válasza:
Érdekes, hogy az emberek egyik fele sz..rik bele. A másik pedig tenne, de miért nem tesz? Miért nem tud kiállítani több ezer ember egy VEZETŐT? állj akkor a tömegek élére, fogd össze őket, máshogy nem fog működni..
9/10 anonim válasza:
Amíg az emberek nem érik el azt az intelligencia szintet hogy felfogják el vannak nyomva addig minden próbálkozás felesleges. Egy maréknyi kis réteg pedig nem ér sokat.
10/10 anonim válasza:
Valaki homályosítson fel, mégis mi a probléma?
Nem tagadom, a földügylethez egyáltalán nem értek. De amúgy is egyetlen ember licitált rá (mégha más nevében is), és olyanhoz került, aki korábban is az adott területtel foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!