Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyen voltak ma tüntetni?

Mennyen voltak ma tüntetni?

Figyelt kérdés
Budapestre gondolok elsősorban... de ha voltak máshol is tüntetések azt is leírhatnátok... teljesen lemaradtam ma ezekről a hírekről

2017. ápr. 15. 22:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
63%
egyetértek abban, hogy milyenek, de ebben most pont nincsen semmi:D
2017. ápr. 15. 23:26
 22/35 anonim ***** válasza:
21%
Ahányan egy repülőre felférnek
2017. ápr. 15. 23:27
 23/35 anonim ***** válasza:
83%

# 17/20 Időpont ma 23:20

Olvasd már el miket írsz könyörgöm... Ugyanazzal a retardált vehemenciával estél neki a tüntetőknek mint a másik 3 fidióta. Ezek után mit vársz? Az első négy kommented helyett, talán ezzel kellett volna kezdeni, akkor egy értelmes ember benyomását kelted, nem egy agymosott idiótáét.

Ha nem akarod, hogy agyhalott fideszesnek nézzenek, akkor ne viselkedj úgy, mint egy agyhalott fideszes. Ugyanazokat a paneleket hányod vissza betűről betűre, mint a 888-Origo-Prostisrácok. Csodálkozol, hogy ugyanakkora ökörnek néznek, mint akik ezeket olvassák? Szerintem nem kéne.

2017. ápr. 15. 23:31
 24/35 anonim ***** válasza:
17%
nálatok betölt az index, lehet meghekkelték!
2017. ápr. 15. 23:37
 25/35 anonim ***** válasza:
24%

Hát bocsi, csak akkor még nem volt szó a fideszről, ezért kaptak akkor még csak a tüntetők. De ha szóbakerül a fidesz, akkor róluk is elmondom a véleményemet. Ahogy a többi pártról is.

És minden előítéleted ellenére sem tartozom egyikhez sem.

Az első hsz tényleg rosszul sikerült, bár azt még ettől függetlenül is látom, hogy a tüntetőknek jól jönne a rendőri túlkapás. Ez sajnos sima logika, sajnos volt már példa erre, nem is olyan régen. (Más országokban).

Aztán felhúzott valamelyik ember és rajta gúnyolódtam... Csak zavaró, hogy sok tütnető nem azért tüntet, mert van egy célja, hanem az "orbántakarodj" a jelszó. Ez nem különb, mint 2006-ban a "kúrcsántakaroggy"-os fideszesek, ami ugyanolyan rossz.

2017. ápr. 15. 23:40
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
meghekkelték az index élő közvetítését!
2017. ápr. 15. 23:43
 27/35 anonim ***** válasza:
6%

Vagy csak ahhoz is bénák, hogy le tudják vezetni normálisan...

2017. ápr. 15. 23:43
 28/35 anonim ***** válasza:
84%

# 25/25 Időpont ma 23:40

Nem zavar, hogy csak a tüntetők kaptak, ezt egy szóval nem mondtam.

A hogyanról beszéltem végig.

"Az első hsz tényleg rosszul sikerült, bár azt még ettől függetlenül is látom, hogy a tüntetőknek jól jönne a rendőri túlkapás. Ez sajnos sima logika, sajnos volt már példa erre, nem is olyan régen. (Más országokban)."

Komolyan, minden tüntetésnek jól jönne ez, ne hülyéskedj. Ott az abszolút nem politikai BKV tüntetés. Ha rendőrök, szervezettek vernék a sztrájkolókat, nem jönne jól nekik? Dehogynem.

Azt a néhány bekiabálást pedig tessék elviselni rendőroldalról. Az semmi. Ha az felhergel egy rendőrt, az alkalmatlan rendőrnek.

"Csak zavaró, hogy sok tütnető nem azért tüntet, mert van egy célja, hanem az "orbántakarodj" a jelszó. Ez nem különb, mint 2006-ban a "kúrcsántakaroggy"-os fideszesek, ami ugyanolyan rossz."

Ad1) Az "orbántakarodj" is lehet cél. Tüntetésen nehéz azt kiabálni, hogy: "Megkérem Magyarország miniszterelnökét, hogy a továbbiakban a jelenlegi autoriter politikáját mellőzze, és az EU-val, a G8-akkal hajlandó legyen leülni tárgyalást folytatni. Mindamellett szintén megkérném, hogy az autoriter rendszerekre jellemző, visszamenőleges, illetve szinte azonnali törvénykezést ne csinálja." Az "orbántakarodj" mindezt szimbolizálja.

Ahogy a 2006-os "feritakarodj" is. Komolyan nem értem, hogy mit vársz a tüntetőktől. 7 éve mutatja meg vitya és kormánya, hogy velük nem lehet leülni tárgyalni, nem hajlandóak rá. Ezek után mégis mit szeretnél egy tüntetésen?

Összegezve: Nem mondhatod, hogy minden ok nélkül éltem a prekoncepciómmal. Továbbra is tartom, hogy az addigi hozzászólásaid alapján teljes mértékben logikus következtetés volt az álláspontom.

2017. ápr. 15. 23:50
 29/35 anonim ***** válasza:
60%

És igazad is van.

Bár pár dolgot még hozzáfűznék.

Az első, hogy azon tüntetők akiknél az "orbántakarodj" a jelszó, ők mit várnak ettől? Tegyük fel, hogy sikerül leváltani/elüldözni a miniszterlnököt és a kormányt. De mi lesz utána? Erre van valami koncepció? Már a filmeknél is felmerül bennem, amelyekben a "nagy diktátor" elleni küzdelmet tekinthetjük végig a "lázadók" szemszögéből. Szép a cél, igen. De mi lesz azután, ha legyőztük az "ellenséget"? Ráaásul az élet komplikáltabb, mint egy film.

Én bajban leszek 2018 tavaszán, ugyanis fogalmam nincs kire szavazzak. Fideszre nem fogok, mert nem tartom jónak a kormányzásukat. Mszp? Kizárt, ők is hasonlóan teljesítettek 2002-2010 között. A gyurcsányi gumigolyó-össztűz nem különb a fidesz hatalmaskodásainál. Dk? Gyurcsánnyal az élen? Csöbörből vödörbe, Orbán és Gyurcsány sajnos egykutya.

Jobbik? Szintén nem pálya egy olyan párt amely szinte évente változtat a hozzáállásán. Ráaádsul az ottani tagokról sem az jön le, hogy olyan nagyon jók lennének.

Lmp? Súlyosan demagóg a vezetőjük. Míg Schifferrel egyet tudtam érteni néha, addig ez a Szél asszony elborzaszt.

Momentum? Sajnos túl sok a családi kötődésük olyan "nagyszerű" pártokhoz, mint a régi jó szdsz, mdf, mszmp.

Nem is mennék szavazni, de akkor rögtön jön a "ha nem szavazol rögtön a fideszre szavazol" panel. Ha lenne olyan opció, hogy "egyik sem, új pártokat az Országgyűlésbe" akkor arra szavaznék. Jeleneleg - bunkó példával élve - úgy érzem, mntha különböző állagú és szagú fekáliákból kellene választani, hogy melyiket együk meg. És ha nem választunk akkor azt esszük amit a többség mondott.

Új pártok? Bárcsak. De a jobbik és az lmp jól példázza, hogyha nagyobb erőre tesznek szert akkor szinte azonnal besimulnak a régiek közé.

Igazából örülnék, ha tudnál ajánlani koncepciót. Jelenleg nagyon el vagyok keseredve a magyar politikai élettől.

Szinte bármelyik mayar politikai erő behelyettesíthető (sőt több is, mivel többen vannak) a videóba (egyedül a lengyel szót kell magyarra cserélni)

https://www.youtube.com/watch?v=1PgL4I5rcIQ

Néha én is így figyelem a politkai csörtéket, mint Adas a videóban.

2017. ápr. 16. 00:12
 30/35 anonim ***** válasza:
93%
Függetlenül attól, hogy ki kormányellenes és ki kormánypárti: azért ahhoz vagy tényleg agyhalottnak, vagy minimum félvaknak kell lenni, hogy valaki csak 100, vagy 300 embert lásson a felvételeken.
2017. ápr. 16. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!