Mennyen voltak ma tüntetni?
Figyelt kérdés
Budapestre gondolok elsősorban... de ha voltak máshol is tüntetések azt is leírhatnátok... teljesen lemaradtam ma ezekről a hírekről2017. ápr. 15. 22:26
2/35 anonim válasza:
mondjuk heti 2-3 szor az embernek nincs ideje tüntetésekre járni, pláne ha nem történik semmi érdemleges :D
3/35 anonim válasza:
Hát, nem tudom, de a felvételek alapján, "egyeskének" komoly problémák lehetnek a szemével.
4/35 anonim válasza:
alig voltak százan, azok is drogosok, meg alkoholisták
egyszóval a primitív csőcselék
5/35 A kérdező kommentje:
hát én több embert vélek látni mint 300... de mivel nem találtam légi felvételt se semmilyen más adatot ezért nem tudom... vki mondja már meg tényleg vagy ha van forrása képe akkor mutathatná légyszi :)
2017. ápr. 15. 22:39
6/35 anonim válasza:
300 ember talán, de jó lesz az 200-nak is, mivel sokuk fizikuma csak felet ér. Némelyket a 12 éves unokaöcsém leverné. És amíg bulizgatnak meg a fő érvek az "óbántakaroggyá" addig nem fognak elérni semmit. Nem 300 szakállas, csontkollekció hipszter fogja megváltani a világot, pár nyugdíjassal megtámogatva.
Mondjuk vicces nézni a szenvedésüket, és azt is, hogy a provokációjuk még mindig nem ért célt, nem lehet végigsírni Európát, hogy "jaaaaj a diktátorrendőr bántott brühü"
7/35 anonim válasza:
Mondjuk érdekes kérdés, hogy mikor éppen hétköznapra esik a tüntetés (nem péntek), akkor az ott éjfélig-kettőig bohóckodó emberek másnap nem mennek dolgozni?
8/35 anonim válasza:
Ti komolyan ennyire sötétek vagytok?
9/35 anonim válasza:
Gondolom inkább az észnélküli bólogatást várnád el. "ÉLJEN A CEU ÉLJEN AZ MSZP!!!"
10/35 anonim válasza:
9-es igen, tényleg suta vagy. Kár, hogy egyenlő joga van mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!