Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyen voltak ma tüntetni?

Mennyen voltak ma tüntetni?

Figyelt kérdés
Budapestre gondolok elsősorban... de ha voltak máshol is tüntetések azt is leírhatnátok... teljesen lemaradtam ma ezekről a hírekről

2017. ápr. 15. 22:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
15%

A gond az, hogy a pártkatonák döntik el a választásokat. Pedig rájöhetnének már, hogy át vannak verve. Sajnos teljesen mindegy, hogy fidesz, mszp, jobbik, dk, lmp, momentum... Jobb nem lesz.

Most éppen háborúznak a fideszkatonák és a baloldali(?) katonák minden téren. Jó lenne mindkét tábort eltávolítani.

2017. ápr. 15. 23:05
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Imádom ahogy a fideszes agyhalottak sipákolnak :-)
2017. ápr. 15. 23:06
 13/35 anonim ***** válasza:
47%

Inkább az a zavaró, hogy "aki nincs a tüntetőkkel az automatikusan fideszes" szerintetek. Pedig nem. Nem vagyok sem a fidesz, sem a tüntetők oldalán. Egyik "csoporttal" sem kívánok azonosulni.

Mivel mindkettő undorító, proli jelszavakkal gyűlölködik a másik féllel szemben. Egyik sem követendő.

2017. ápr. 15. 23:09
 14/35 anonim ***** válasza:
19%

itt lehet nézni, elképesztőek:D

[link]

2017. ápr. 15. 23:11
 15/35 anonim ***** válasza:
86%

# 13/14 Időpont ma 23:09

Pedig betűről betűre ugyanúgy szenvedsz, nyűglődsz, pofázol, és pattogsz, mint egy fideszes. Occam borotváját alkalmazva... hát, lehet veled van a baj akkor, nem?

(legalábbis ha te vagy az egyetlen 50%-os válaszadó ezalatt a kérdés alatt...)

2017. ápr. 15. 23:14
 16/35 anonim ***** válasza:
8%

most indulnak a lendvai utcába feltételezem, hogy egy provokátor invitálására:D

[link]

2017. ápr. 15. 23:16
 17/35 anonim ***** válasza:
9%

Egyrészt amit írsz, az nem más, mint sima általánosítás (igazából még fideszes párttagokat sem ismerek - igaz mszp, dk, jobbik pártagokat sem), így nem tudom, hogyan viselkednek "ők".

Amit én látok, hogy van 2 fél a tüntetésen

1.A kormány, sértő jelszavakkal, hazug indokokkal, rossz ötletekkel, gyűlöletkampánnyal.

2.A tüntetők, hasonlóan sértő jelszavakkal, sajnos sokaknál sima provokációt vélek felfedezni, illetve pontosan ugyanúgy gyűlölködnek, mint a kormány.

És így egyiket sem látom jobbnak a másiknál, nem tudom hogyan lehet bármelyikkel is azonosulni. És még rosszabb, hogy mindkettő azonnal az ellenségének nevez, ha nem vagyok velük. Te éppen fideszesezel, a fideszesek letüntetőznének.

És a legrosszabb? Hogy nincs kiút az országnak a szarból. Mondj egy olyan pártot ami különb, mint a többi. Én egyet sem látok, csupán primitív csörték, gusztustalan kampányok, gyűlölködés minden oldalon... És nem csak a kormány, az ellenzék is benne van nyakig.

2017. ápr. 15. 23:20
 18/35 anonim ***** válasza:
13%

Jó lenne egy kis objektivitás az "index" részéről is. Bár, ebben az országban ez luxus elvárás...

2017. ápr. 15. 23:21
 19/35 anonim ***** válasza:
78%
ebbe most mi nem az?:D
2017. ápr. 15. 23:22
 20/35 anonim ***** válasza:
13%

Ha nem látod, akkor sajnos kár magyarázni. Ajánlom figyelmedbe a többi hasonlóan objektív médiákat, neked biztosan tetszeni fog: origó, mandiner, kurucinfo, 444, alfahír.

2017. ápr. 15. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!