Szerintetek melyik az olcsóbb? Holnap elmenni szavazni, vagy pedig 5 év múlva elutazni Brüsszelbe tüntetni?
Ez a referendum irreverzibilis.
Ha érvénytelen lesz a népszavazás, akkor már hiába tüntet akárki Budapesten. Hiába kerül majd 2018-ban hatalomra a Jobbik, az eredmény megváltoztathatatlan lesz.
Márpedig, ha Magyarország is Párizzsá és Kölnné változik annak szerintem nem sokan örülnének.
Vajon melyik az olcsóbb? Holnap elmenni és szavazni, vagy majd 5 év múlva Brüsszelbe utazni tüntetni?
Mert ha a nemek győznek és eredményes is lesz a szavazás akkor valami változni fog? Azon kívül, hogy pénzkidobás az egész semmi értelme...
Még a fideszes képviselők se tudták megmondani, hogy milyen következménye lenne, ami azért elég vicces.
5 év múlva már tiltva lesz mindenféle tüntetés az EU területén a "terrorizmus elleni harc" nevében. Szépen lassan az összes szabadságjogunk elveszik a demokrácia és a szabadság nevében.
Mivel ha nem megyek el szavazni, akkor is "felhasználódik" a szavazásra szánt pénz az adófizetők pénzéből, gondolom érdemes inkább elmenni szavazni, ha már ennyibe került.
Valamint Brüsszelbe utazni biztosan drágább, mint holnap elmenni "ingyen" szavazni.
Majd ha a szavazatok számával elosztjuk azt az összeget (ha jól tudom, 16milliard) amennyibe ez a buli került, akkor pontosan meg tudom mondani, melyik az olcsóbb és mennyivel.
Mondjuk én 30 ezerért kibuszoztam Hollandiába. Szóval úgy néz ki, egy utazás Brüsszelbe lényegesen olcsóbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!