Miért csak a CEU miatt tűntet ez a rengeteg ember? Oda úgyis csak gazdagok járhatnak.
70 ezren tüntettek, meg tüntetnek jelenleg is, "ne írd alá János", meg ilyenek.. 70 ezren, amikor arra a CEU-ra jár 1200 ember, annak is a 80 százaléka külföldi és egy rohadt tanév 4 millió forint.. Tehát olyannak, aki nem gazdag családba született, esélye sincs ott tanulni. A szegény az mehet, azt küzdhet büfészakos diplomáért.. Az ilyen egyetem, mint a CEU, menjen is a levesbe, megmondom őszintén... Én is szegény családba születtem, esélyem sincs, hogy ott tanuljak évi 4 millióért. Gazdag csemeték sulikája az..
Inkább a rengeteg lopás a politikusok részéről, az, hogy hülyeségekre költenek, közben alacsonyak a fizetések és katasztrofális állapotban vannak a kórházak, utak, meg úgy igazából minden.
Másik meg, hogy nem is így kéne tüntetni. Ott vannak az utcán és csak vannak, azt kész. Persze, hogy aláírta áder jános azt a bigyót.. 2006 kéne ide, vagy még annál is durvább. Ezeket csak kiröhögik, figyelemelterelés és közben még több, még nagyobb szemétségeket csinálnak.
"Általános az elégedetlenség, a nyomor és a feszkó az országban. Egy rendszerkritikus egyetem bezáratásával nyilvánvalóan szintet lépett a fasizmus, ezért lettek tele az utcák."
Gratulálok, nem sok ember tud 2 mondatba ennyi hazugságot belezsúfolni!
"Általános az elégedetlenség, a nyomor és a feszkó az országban."
Ha az lenne, nem a Fidesz lenne a legnépszerűbb párt. Mondom ezt úgy, hogy én is elégedetlen vagyok. " [link]
"Egy rendszerkritikus egyetem"
A soros-egyetem nem rendszerkritikus. Liberalizmus van, és ez egy liberális egyetem.
"bezáratásával"
A törvény szövegében szó sincs bezárásról, sem olyan feltételekről, amit a soros-egyetem ne tudna teljesíteni. [link]
"szintet lépett a fasizmus"
[link] Magyarországon mióta jellemző a magyarok felsőbbrendűségébe vetett hit? Milyen országokkal háborúzunk, és milyen országokat gyarmatosítottunk eddig? És ha fasizmus van, akkor te hogyhogy még nem vagy börtönben a hozzászólásaidért?
"Magyarországon mióta jellemző a magyarok felsőbbrendűségébe vetett hit?"
A fajelméletnek semmi köze nincs a fasizmushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!