Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak a CEU miatt tűntet...

Miért csak a CEU miatt tűntet ez a rengeteg ember? Oda úgyis csak gazdagok járhatnak.

Figyelt kérdés

70 ezren tüntettek, meg tüntetnek jelenleg is, "ne írd alá János", meg ilyenek.. 70 ezren, amikor arra a CEU-ra jár 1200 ember, annak is a 80 százaléka külföldi és egy rohadt tanév 4 millió forint.. Tehát olyannak, aki nem gazdag családba született, esélye sincs ott tanulni. A szegény az mehet, azt küzdhet büfészakos diplomáért.. Az ilyen egyetem, mint a CEU, menjen is a levesbe, megmondom őszintén... Én is szegény családba születtem, esélyem sincs, hogy ott tanuljak évi 4 millióért. Gazdag csemeték sulikája az..

Inkább a rengeteg lopás a politikusok részéről, az, hogy hülyeségekre költenek, közben alacsonyak a fizetések és katasztrofális állapotban vannak a kórházak, utak, meg úgy igazából minden.

Másik meg, hogy nem is így kéne tüntetni. Ott vannak az utcán és csak vannak, azt kész. Persze, hogy aláírta áder jános azt a bigyót.. 2006 kéne ide, vagy még annál is durvább. Ezeket csak kiröhögik, figyelemelterelés és közben még több, még nagyobb szemétségeket csinálnak.

2017. ápr. 15. 07:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Lol hát ezek nem a CEU-ért tüntetnek, hanem Orbánt akarnak buktatni, már megint.
2017. ápr. 15. 10:49
 12/25 Fatal_3rror_ ***** válasza:
83%
Igazából nem a CEU a legfőbb ami miatt tüntetnek, hanem a háttere miatt. Az nem tetszik az embereknek hogy a kormány szimplán bosszúból egy tollvonással egy nap alatt talál ki és dönt el törvényeket.
2017. ápr. 15. 12:00
 13/25 Koplárovics Béci ***** válasza:
47%

Én azon gondolkodtam, hogy aki a CEU mellett tüntet, az nem tüntet a többi 26 ellehetlenített iskola mellett? Google nélkül a tüntetők vajon hányat tudnak felsorolni a 26-ból? Szerintem átlag egyet sem. De ők a CEU mellett azért tüntetnek...

Egyébként az igaz, hogy Orbánék nagyon pofátlanul intézik a dolgaikat, ez ellen tényleg fel kell lépni. Csak akkor ez legyen a tüntetés célja, ne egy egyetem a 27-ből, ne néhány garázda.

2017. ápr. 15. 12:00
 14/25 anonim ***** válasza:
13%

8:

Ja, csak az állami egyetem könyvtárát állami pénzből tartják fenn, a CEU könyvtárát meg magánból.

2017. ápr. 15. 12:10
 15/25 anonim ***** válasza:
32%

"Én azon gondolkodtam, hogy aki a CEU mellett tüntet, az nem tüntet a többi 26 ellehetlenített iskola mellett? "

Nem, csak a CEU ! A többi le van ...., hisz liberálisok.

2017. ápr. 15. 12:18
 16/25 anonim ***** válasza:
17%
Azért nem feledkeztek meg az emberek az igazán fontos dolgokról. Például az olimpia ellen is tök sok aláírás összejött.
2017. ápr. 15. 13:21
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg ilyen idióták jönnek ki a közoktatásból?
2017. ápr. 15. 14:50
 18/25 Koplárovics Béci ***** válasza:
7%

"Azért nem feledkeztek meg az emberek az igazán fontos dolgokról."

Semelyik másik adóemelés ellen nem volt tüntetés, pedig többet visz el, mint a netadó. Ez lenne az igazán fontos dolog? ÁFA leszarva, banki tranzakciók leszarva, chipsek leszarva, csak net legyen?

2017. ápr. 15. 14:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a netadót nem is gondolták komolyan. Azért dobták be, hogy eltereljék a figyelmet a többi néhány tucat adóról, amit akkor vezettek be, így azok miatt nem elégedetlenkedett senki.
2017. ápr. 15. 15:12
 20/25 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem csak a CEU-ról szól ez a tüntetés, viszont kiindulópontnak megteszi.
2017. ápr. 15. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!