Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baja van a fidesznek a CEUval?

Mi baja van a fidesznek a CEUval?

Figyelt kérdés
Azért mert Soros alapította?

2017. ápr. 14. 21:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ez nem a teljes lista. Kizárólag a magyarországon akkreditáltaké.

[link]

2017. ápr. 16. 21:33
 22/27 anonim ***** válasza:

# 21

Tisztában van ő is vele szerintem, csak szegényke már nem tudja hogyan ferdítsen, hazudozzon, hogy rossz fényben tüntesse fel az egyetemet.

2017. ápr. 16. 22:03
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem, nem voltam tisztában vele. Még egy kicsit mondjuk emésztenem kell a csak Magyarországon oktatott, ám itthon nem akkreditált képzés fogalmát. Mindegy. Big Datáról szóló említést továbbra is csak szociológia és közgazdaságtan kontextusában találtam. De mint említettem, leginkább csak átfutottam a képzések listáját. Az egyetem fő profiljának továbbra sem a természettudományok tűnnek.
2017. ápr. 17. 01:25
 24/27 anonim ***** válasza:

"Big Datáról szóló említést továbbra is csak szociológia és közgazdaságtan kontextusában találtam"

Szerintem neked fingod sincs róla, hogy mit csinál egy Data Scientist. Az IBM-el közösen indította a kurzust a CEU, de akkor hidd azt, hogy ott is szabadbölcsész transzvesztitákat nevelnek, a kognitív tudományok szakon meg transgenderre programozzák át az emberek agyát Soros sátánista, illuminatus katonái.

A közgazdaságtan meg mióta büfészak, amikor a világ leggazdagabb embereinek 30-40% ilyen diplomát birtokol? Még a fideszesek által messiásként fogadott Trump is.

"Az egyetem fő profiljának továbbra sem a természettudományok tűnnek"

Akkor bezáratjuk a Pázmányt is? Vagy minden egyetemnek holnaptól csak biológia, kémia, fizika meg matek alapszakot kéne indítani? Hol tanultak volna a kedvenc politikusaid társadalomtudományokat? Nem vágom ezt a logikát, bocsi.

2017. ápr. 17. 02:53
 25/27 anonim ***** válasza:

"Még egy kicsit mondjuk emésztenem kell a csak Magyarországon oktatott, ám itthon nem akkreditált képzés fogalmát."

Viszont volt aki nem tudta azt megemészteni, hogy ha egy Magyarországon akkreditált mesterszakot/alapszakot akar letenni a magyar oktatási hivatal röhejes feltételeinek, szabályainak megfelelően, ami csak visszahúzza a magyar felsőoktatást, akkor például mindenféle felesleges tölteléktantárgyat kellett végigszenvedni (turizmus az bizony közgazdaságtan és tanuljál mellé 2 évig matekot 1,5 évig számvitelt, és ez csak egy gyöngyszem a sok közül), mesterszakot kötelezően 2 évig kell hallgatnia mindenkinek, még ha annak 60%-a ismétlődő tantárgy vagy tölteléktantárgy. Ezeknek az embereknek tökéletes volt a CEU, AIT, IBS, Andrássy Egyetem külföldön akkreditált diplomája, és mit ad isten, a munkáltatók is jobban elismerték, a nemzetközi ranglisták is előrébb sorolták ezeket.

2017. ápr. 17. 03:04
 26/27 anonim ***** válasza:

24: kár ennyire begőzölni. Vagdalkozol össze-vissza, miközben szinte meg sem hallod, mit mond a másik. Lehet, hogy van egy-két értelmes képzés mutatóba, azért a fő irányvonal szerintem a nyílt társadalomhoz köthető lila bölcselkedés (gender tudományok, túltolt feminizmus, kisebbség támogatása a többség kárára, stb).

25: végre egy értelmes hozzászólás, ment a zöld kéz.

2017. ápr. 17. 10:06
 27/27 anonim ***** válasza:

Még mindig 1-2 szakon vergődtök csak? A gender studies-al az élen? Vicces azért, hogy azt mondjátok, hogy ilyen a szakok többsége, holott 2 szakról beszélünk a több tucat közül.

Mondjuk azt már meg sem említem, hogy az ELTÉ-n ugyanúgy vannak ezek a szakok, meg világszerte szinte bárhol.

2017. ápr. 17. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!