Mi baja van a fidesznek a CEUval?
Ez nem a teljes lista. Kizárólag a magyarországon akkreditáltaké.
# 21
Tisztában van ő is vele szerintem, csak szegényke már nem tudja hogyan ferdítsen, hazudozzon, hogy rossz fényben tüntesse fel az egyetemet.
"Big Datáról szóló említést továbbra is csak szociológia és közgazdaságtan kontextusában találtam"
Szerintem neked fingod sincs róla, hogy mit csinál egy Data Scientist. Az IBM-el közösen indította a kurzust a CEU, de akkor hidd azt, hogy ott is szabadbölcsész transzvesztitákat nevelnek, a kognitív tudományok szakon meg transgenderre programozzák át az emberek agyát Soros sátánista, illuminatus katonái.
A közgazdaságtan meg mióta büfészak, amikor a világ leggazdagabb embereinek 30-40% ilyen diplomát birtokol? Még a fideszesek által messiásként fogadott Trump is.
"Az egyetem fő profiljának továbbra sem a természettudományok tűnnek"
Akkor bezáratjuk a Pázmányt is? Vagy minden egyetemnek holnaptól csak biológia, kémia, fizika meg matek alapszakot kéne indítani? Hol tanultak volna a kedvenc politikusaid társadalomtudományokat? Nem vágom ezt a logikát, bocsi.
"Még egy kicsit mondjuk emésztenem kell a csak Magyarországon oktatott, ám itthon nem akkreditált képzés fogalmát."
Viszont volt aki nem tudta azt megemészteni, hogy ha egy Magyarországon akkreditált mesterszakot/alapszakot akar letenni a magyar oktatási hivatal röhejes feltételeinek, szabályainak megfelelően, ami csak visszahúzza a magyar felsőoktatást, akkor például mindenféle felesleges tölteléktantárgyat kellett végigszenvedni (turizmus az bizony közgazdaságtan és tanuljál mellé 2 évig matekot 1,5 évig számvitelt, és ez csak egy gyöngyszem a sok közül), mesterszakot kötelezően 2 évig kell hallgatnia mindenkinek, még ha annak 60%-a ismétlődő tantárgy vagy tölteléktantárgy. Ezeknek az embereknek tökéletes volt a CEU, AIT, IBS, Andrássy Egyetem külföldön akkreditált diplomája, és mit ad isten, a munkáltatók is jobban elismerték, a nemzetközi ranglisták is előrébb sorolták ezeket.
24: kár ennyire begőzölni. Vagdalkozol össze-vissza, miközben szinte meg sem hallod, mit mond a másik. Lehet, hogy van egy-két értelmes képzés mutatóba, azért a fő irányvonal szerintem a nyílt társadalomhoz köthető lila bölcselkedés (gender tudományok, túltolt feminizmus, kisebbség támogatása a többség kárára, stb).
25: végre egy értelmes hozzászólás, ment a zöld kéz.
Még mindig 1-2 szakon vergődtök csak? A gender studies-al az élen? Vicces azért, hogy azt mondjátok, hogy ilyen a szakok többsége, holott 2 szakról beszélünk a több tucat közül.
Mondjuk azt már meg sem említem, hogy az ELTÉ-n ugyanúgy vannak ezek a szakok, meg világszerte szinte bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!