Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesznek nem ciki, hogy...

Fidesznek nem ciki, hogy ilyen Kósa, Tállai féle emberek járatják le a pártot?

Figyelt kérdés

Sokszor azt sem tudják ezek az emberek,hogy mit beszélnek,sokszor belesülnek a szövegbe.

Ha az újságírók kérdezik őket sokszor kitérő választ adnak.

Nem érzi ezt a Fidesz cikinek? Vagy teljesen mindegy nekik?

https://www.youtube.com/watch?v=Y-9DB84b2WI

https://www.youtube.com/watch?v=oFg73j5gNc8

https://www.youtube.com/watch?v=g7rsyH5cjt4&t=5s

2017. febr. 18. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
A Fidesz már önmagában ciki,ezen pár Kósa nem tud lényegesen rontani.
2017. febr. 18. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mire tartják Németh Szilárdot?

Hogy mellette Kósa és Tállai okosnak tűnjenek.

2017. febr. 18. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
S akkor még ne is említsük a überciki, totális alvilági emberüket, maffiás Tónit. Ilyen arcokat más pártban miért nem találni? Különleges a Fidesz összeállítás nagyon, az biztos.
2017. febr. 18. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, mert egyszerűen nem foglalkoznak azzal, hogy az istenverte nép mit is gondol róluk. A párt a szádba szarik és teszi, amit jónak lát.
2017. febr. 18. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért éreznék cikinek? Az a ciki, hogy így is nekik áll a zászló, 2018-ban is. Mellesleg, az, hogy kitérő válaszokat adnak, aligha véletlen.
2017. febr. 18. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem áll nekik a zászló hidd el. Az eddigi alacsony szavazói kedvet igyekeznek fenntartani azzal, hogy ezt elhitetik a tömeggel és jól csinálják, te is ezt hiszed. Ezért nem mész el szavazni, mondván úgyis a Fidesz nyer minek fáradjak. Így tudnak nyerni, sőt 2/3-addal nyerni úgy, hogy pedig mindössze csak kétmillió szavazójuk van.
2017. febr. 19. 06:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 Hát,pedig én egyelőre még így látom. Egyébként én 1990.től kezdve, minden választáson szavaztam. Az utóbbi időben, kicsit elbizonytalanodtam, hogy van- e értelme, de azért '18-at sem hagyom ki. Ha másért nem, hát azért, hogy lehetőleg, ne legyen még egyszer "2/3".
2017. febr. 21. 01:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A Fidesz olyan szinten képviseli a cinizmus csúcsát, hogy nem tud ciki lenni nekik már semmi. Szürreális az egész kormány, mind viselkedésben, mind valós lépéseikben.
2017. nov. 16. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!