Mészáros Lőrincz a Fidesznek köszönhetően lett milliárdos?
Természetesen csakis tehetségének és munkájának köszönhetően.
:D
Nem is tudom. Mondd meg te: 2009-ben az éves bevétele pár millió forint volt. 2010-ben már több száz millió. 2011-ben már 3 milliárdos bevétele volt. 2013-ban már meghaladta a 10 milliárdot. 2016-ban pedig összesen több mint 30 milliárd forintot szerzett.
A fidesz 2010-ben jutott hatalomra. Előtte néhány millió forintot keresett évente, mint vállalkozó.
Mondd meg: sikeres üzletember és tehetséges vállalkozó vagy tényleg elég gyanús a véletlen egybeesés hogy Orbán Viktor sógora ( természetesen fideszes ) és a fidesz hatalomra jutása után ugrásszerűen megnőtt a vagyona...
Erre a kérdésre ő maga válaszolt:
„Abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse, és Orbán Viktor személye, de én soha nem privatizáltam, nem nyúltam le semmit, mindent a munkámmal és az eszemmel szereztem meg.”
Mészáros Lőrinc a 444-nek tett interjúja során, 2014-ben.
( Link: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!