Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Fidesznek,...

Szerintetek a Fidesznek, mostani ellenzéki pártoknak, Momentum mozgalomnak és Magyarország lakosságának mi az érdeke népszavazás ügyben?

Figyelt kérdés

Én két valószínű utat látok:

Visszalépünk népszavazás nélkül.

Népszavazás úgy alakul, hogy nem akarunk rendezni és visszalépünk.

Kinek melyik lenne a jobb?

2017. febr. 17. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vissza kéne lépni népszavazás nélkül is mivel felesleges milliárdokat kidobni egy eredménytelen népszavazásra.
2017. febr. 17. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
15%

A fidesznek egyértelműen ha nem lépünk vissza és mi kapjuk a rendezés jogát.

Magyarországnak az, ami a fidesznek rossz.

2017. febr. 17. 18:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Látom nem sok embert mozgat meg a kérdésem:D de akkor leírom én hogy gondolom a helyzetet.

Fidesz: minimalizálni a veszteséget azáltal, hogy még népszavazás előtt visszalépünk a rendezéstől.(részükről értelmetlen lenne mindent egy lapra feltenni és esetleg elbukni a népszavazást)

Ellenzéki pártok: visszalépni népszavazás nélkül, utána lehet kiabálni, hogy nem hagyták az embereket dönteni, mocskos Fidesz és még a Momentum mozgalom se erősödik meg.

Momentum mozgalom: népszavazás, győzelem és ebből politikai tőkét kovácsolni.

Magyarország lakossága: nehéz kérdés. (anyagilag a visszalépés szavazás nélkül DE mi van ha nem csak az anyagiak számítanak)

2017. febr. 17. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
Nem kell visszalépni, mert úgyse nyerjük el, népszavazás se kell, mert csak kibaxnánk a lóvét a semmire (mint a kvótás cuccnál).
2017. febr. 17. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kiírnám a népszavazást . Előre nem fog visszalépni a fodesz. Remélem a Budapestiek leszavazzák mert amilyen szerencsétlenek vagyunk még megkapjuk a rendezést.
2017. febr. 17. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen népszavazás és akkor nincs vita arról, hogy mit akar a többség. Hiszen jelenleg azt állítják a pályázat támogatói, hogy a többség, olimpia párti. Akkor meg miért paráznak ennyire egy népszavazástól? Sokkal jobb ezt "letisztázni".
2017. febr. 19. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!