Mi van Budapesttel? Nem értem, miért ilyen alacsonya a részvételi arány. Országosan sem értem, miért?
én nem örülnék a baloldal helyében
6% országosan az érvénytelen szavazat? parlamenti küszöb nem lesz meg 18ban :))
"6% országosan az érvénytelen szavazat? parlamenti küszöb nem lesz meg 18ban :))"
Az jó magas a korábbiakhoz képest... ÉS csak az MKKP mondta hogy szavazzanak érvénytelenül. Ha azt nézzük 60% nem szavazatot vagy nem volt érvényes.
"2016. február 26.: Trócsányi László igazságügyi miniszter bejelenti, hogy a népszavazás nem vonatkozik az 1294 fő befogadását előíró szeptemberi kvótadöntésre, az ellen Magyarország az EU bíróságán küzdhet. A népszavazás csak egy esetleges újabb kvótadöntésre vonatkozhat.
"
"2016. szeptember 16.: Pozsonyban ülésezik az Európai Tanács. Megegyeznek, hogy többet nem élnek a többségi szavazással éles ügyekben. Ez arra utal, hogy újabb kvótadöntést legfeljebb teljes konszenzussal hozhatnak. A cseh miniszterelnök a csúcs után azt mondja, hogy a kötelező kvóta koncepciója halott. A szlovák miniszterelnök is így értelmezi a helyzetet, de Orbán Viktor nem.
"
"Magyarországot egy 2015 szeptemberi EU-s határozat kötelezi 1294 menekült befogadására, a határidő jövő október. Erre a döntésre nem vonatkozik a népszavazás, ezt a magyar kormány is elismerte. Ezt elvben mindenképpen végre kell hajtani, a magyar kormány is elismerte, hogy a mostani népszavazás ezt nem írhatja felül. Több kvóta-alapú döntés azonban nincs az EU-ban, és a három héttel ezelőtti pozsonyi csúcs döntései alapján várhatóan nem is lesz.
"
Innentől miért is fontos és sorsdöntő ?
Én is pesti vagyok,de nem is mentem el erre a cirkuszra,amit a kormány kreált.Tiszta pénzkidobás volt ez az egész.Azt a tíz milliárd forintot inkább be forgathatták volna az egészségügyre,vagy oktatásba.
Hasznosabb lett volna.
ma 21:10
De te jobb ha nem is panaszkodsz ha a migránsok tömege fog bejönni az országba, mert te is tehetsz majd arról, hogy ha így alakul a helyzet.
Én szívem szerint mindenkinél aki nem ment el vagy igennel szavazott, egy migráns családot költöztetnék az otthonába..
Az vagy, hogy gyűlölik Viktorkádat.
Götterdämmerung van a Viktornak.
Persze, hogy nem érti. Mert ostoba, mint a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!