Mi van Budapesttel? Nem értem, miért ilyen alacsonya a részvételi arány. Országosan sem értem, miért?
"De te jobb ha nem is panaszkodsz ha a migránsok tömege fog bejönni az országba, mert te is tehetsz majd arról, hogy ha így alakul a helyzet.
Én szívem szerint mindenkinél aki nem ment el vagy igennel szavazott, egy migráns családot költöztetnék az otthonába..
"
Elolvastad amit a 21.09-es válaszban írtam?
Azok vitathatatlan tények,nem pedig vélemények.
A hetes össze vissza beszél butaságokat.Ne törődjetek vele.
(Sötét,mint az éjszaka.)
"Az jó magas a korábbiakhoz képest... ÉS csak az MKKP mondta hogy szavazzanak érvénytelenül. Ha azt nézzük 60% nem szavazatot vagy nem volt érvényes."
36% egyébként sem szavaz kb soha
"Innentől miért is fontos és sorsdöntő ?"
akkor nem tudom mire fel rágjátok úgy le a körmötöket
"Miért csak ennyi ember ment el?"
Én azon csodálkozom, hogy még így is ennyien bekajálták a propagandát.
Ennek a szavazásnak üzenete van, ha már csak mi voltunk hajlandók népszavazást kezdeményezni. Külföld is helyesli a népszavazást. Egy EU szintű figyelemfelkeltő üzenet pedig igen is belekerülhet 11 milliárdba.
Most komolyan, szerintetek a bal oldal jobban tudná kezelni a menekültválságot? Ha a Fidesz is bólogatnának amit az EU akar, az jó lenne?? Jó lenne ha nem utáltatná meg magát az EU vezetésével, a migráns ellenes viselkedéssel?
Jelenleg ez a kérdés igen is a legfontosabb, a legéletbevágóbb. ez nem egy cirkusz. Ez generációkat befolyásoló kérdés, ami nem egy aktuális oktatás vagy egészségügyi dolog. 1,2,5 év múlva beszélni a migráns politikáról már rég késő.
Nem tartom egy cirkusznak, hogy most ezen van a hangsúly, nem is értem sokan miért tartják annak.
Mondom, itt az üzenet hangsúlyról van szó!!
Annyira de annyira sokan mondták a Kerítésre is, hogy pénzkidobás, mennyi másra is lehetett volna költeni (oktatás, egészségügy akkor is elhangzott), meg hogy embertelenség, meg figyelemelterelés, meg minden... Hát most már a legtöbben látják, hogy az egyik legjobb döntés volt. Mert vitathatatlanul az volt. ÉS azt a lépést akkor kellett megtenni, nem ért volna rá 1-2 évvel később.
Ha ennek is bármilyen pozitív hozata is lesz, akkor továbbra is támogatni fogom ezt az EU-val való ellenkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!