Mi az oka, hogy Győr-Moson-Sopron, Vas megyében a legmagasabb a részvételi arány a szavazáson?
Két leggazdagabb vidéki megye.Fizetésekben, munkalehetőségek terén sem maradnak le nagyon Budapesttől.
Győr mellett van munkatábor is.
Nem munkatábor van... Az tudod mi ? (ahova a nácik a zsidókat vitték)
Mellesleg, ezek frekventált menekült útvonalak voltak, sok menekült volt pl. Győrben is, amikor még nem is volt hír már akkor menekültektől roskadt a győri vasútállomás, emellett itt is működik az agymosás intézménye. Most azt, hogy milyenek a bérek meg a munkalehetőségek azt nem nagyon értem hogy jön ide. Ettől még nem szeretjük (legalább is én) a Fideszt.
Inkább azért mer ők a saját bőrükön érzik, hogy a vadak özöne mekkor problémát jelent. Győrben tavaly tele volt a vasút környéke a koszosokkal. Azokból a megyékből napi szinten járnak, vagy inkább járnának át az osztrákokhoz dolgozni. De szinte minden héten razziáznak a labancok a határon, ők meg órákat szívnak az araszoló dugóban. Győr mellett Vámosszabadiban üzemelt egy tábor ami tele volt a retkekkel...
Az előttem szólók is elmentek volna szavazni, ha a szomszédjukban már ott volna néhány sz@rházi. Vagy az ő hozzátartozóikat vegzálták volna...
Sajnos elképzelhető hogy valóban ránkerőszakol brüsszel néhány ezer brikettet. Akkor majd a most otthon maradók fognak a legjobban ajvékolni ellenük. Persze akkor is a kormányt meg Orbánt hibáztatják majd, hogy beengedték őket. De akkor már késő lesz.
19:53
Az lehet hogy elmennek Németországba, viszont a nekik járó állami segélyeket akkor is kell fizetni. Vagyis akkor is a Te, és az én zsebemből lennének eltartva.
A másik dolog, pedig a számuk. Most küldenének 1300-at. Aztán utána még néhány ezret, esetleg néhány tízezret. Akkor is leszvrnád a dolgot? Hiszen a beáramlásuk nem állt meg. Most ebben a pillanatban is ezrek tartanak európa felé. Szerinted őket hová rakná el az unios bürokraták csapata? ujabb, és újabb csoportokat akasztanának a nyakunkra. Kitoloncolni nem lehet őket, mert az anyaországuk nem fogadja vissza őket, sőt valahol még államigazgatás sincs.
Te meg nem érted azt, hogy az 1300-at itt kell tartanod, mert ide lesznek osztva? Szerinted ez lehetséges békés úton, ha mindegyik elakar menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!