Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baja van a fidesznek a CEUval?

Mi baja van a fidesznek a CEUval?

Figyelt kérdés
Azért mert Soros alapította?

2017. ápr. 14. 21:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
5%

nem kell ide ez az "intézmény"

húzzon vissza amerikába

2017. ápr. 14. 21:28
 2/27 anonim ***** válasza:
63%
Semmi baja nincs a ceuval, csak szavazatot hoz az ellehetetlenítése. Elég végignézni itt GYK-n és látod, hogy rengetegen támogatják.
2017. ápr. 14. 21:28
 3/27 anonim ***** válasza:
20%

hiszen láthatjuk miket csinálnak:

uszítanak, felforgatják a városokat, az országot,

így nem lehet országot építeni

menjenek a csehszlovákokhoz, a románokhoz ,vagy a jugoszlávokhoz, amely országokat trianonban Magyarország rovására hoztak létre

2017. ápr. 14. 21:31
 4/27 anonim ***** válasza:
21%
meg kell szüntetni, mese nincs
2017. ápr. 14. 21:32
 5/27 anonim ***** válasza:
16%

Az a baja, hogy egy libsi-komcsi képző egyetem amelyet Soros és romlott külföldiek támogatnak és ez az egyetem számos szabályt szegett meg.

Minden normális magyar embernek baja van egy ilyennel!

A CeU mellett tüntetők meg...

Inkább nem mondok semmit.

2017. ápr. 14. 21:34
 6/27 anonim ***** válasza:
87%
Igen, Soros a mumus.
2017. ápr. 14. 21:34
 7/27 anonim ***** válasza:
80%
Persze, az is lehet, hogy Puzsérnak van igaza. Szerinte két lehetséges magyarázat is van: 1. Orbán durcás az olimpia miatt és vagdalkozik össze- vissza 2. Túl sok orosz tanul, tanult a CEU-n és az ellehetetlenítésével törlesztünk a "cár atyuskának". Nekem a második egy kicsit "erősnek" tűnik, de ki tudja...
2017. ápr. 14. 21:39
 8/27 anonim ***** válasza:
"libsi-komcsi képző?" ezt a kettőt miért mossátok mindig össze ti nyomorultak?:D semmi köze a kettőnek egymáshoz..
2017. ápr. 14. 21:42
 9/27 anonim ***** válasza:
5%
El kell takarítani innen a -ceut!
2017. ápr. 14. 21:49
 10/27 anonim ***** válasza:
46%

A fidesz szavazótáborának a 90%-a 80-100 közötti IQ-val rendelkezik, és maximum szakmunkásképzője van.

Szerinted utána tudnak nézni, vagy fel tudják fogni, hogy egy ilyen nemzetközileg elismert egyetem milyen hozzáadott értéket ad a magyar tudományos élethez? Vagy hogy milyen jó helyezései van az egyetemnek a nemzetközi felsőoktatási ranglistákon? Milyen világszínvonalú a CEU Business School-ja, esetleg a matematikai, közgazdaságtani vagy kognitív tudományok képzése?

Egyből realizálnák szegénykék, hogy inkább büszkének kéne lenni, hogy itt van ez az egyetem, de szerencsétlenek

még szorozni sem tudnak, nemhogy felfogni ezeket a dolgokat.

Kaptak egy kis sorosozást amire lehet tapsikolni, azt jövőre futnak jó birka módjára szavazni.

2017. ápr. 14. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!