Mi baja van a fidesznek a CEUval?
nem kell ide ez az "intézmény"
húzzon vissza amerikába
hiszen láthatjuk miket csinálnak:
uszítanak, felforgatják a városokat, az országot,
így nem lehet országot építeni
menjenek a csehszlovákokhoz, a románokhoz ,vagy a jugoszlávokhoz, amely országokat trianonban Magyarország rovására hoztak létre
Az a baja, hogy egy libsi-komcsi képző egyetem amelyet Soros és romlott külföldiek támogatnak és ez az egyetem számos szabályt szegett meg.
Minden normális magyar embernek baja van egy ilyennel!
A CeU mellett tüntetők meg...
Inkább nem mondok semmit.
A fidesz szavazótáborának a 90%-a 80-100 közötti IQ-val rendelkezik, és maximum szakmunkásképzője van.
Szerinted utána tudnak nézni, vagy fel tudják fogni, hogy egy ilyen nemzetközileg elismert egyetem milyen hozzáadott értéket ad a magyar tudományos élethez? Vagy hogy milyen jó helyezései van az egyetemnek a nemzetközi felsőoktatási ranglistákon? Milyen világszínvonalú a CEU Business School-ja, esetleg a matematikai, közgazdaságtani vagy kognitív tudományok képzése?
Egyből realizálnák szegénykék, hogy inkább büszkének kéne lenni, hogy itt van ez az egyetem, de szerencsétlenek
még szorozni sem tudnak, nemhogy felfogni ezeket a dolgokat.
Kaptak egy kis sorosozást amire lehet tapsikolni, azt jövőre futnak jó birka módjára szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!