Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baja van a fidesznek a CEUval?

Mi baja van a fidesznek a CEUval?

Figyelt kérdés
Azért mert Soros alapította?

2017. ápr. 14. 21:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%

OFF

"A fidesz szavazótáborának a 90%-a 80-100 közötti IQ-val rendelkezik, és maximum szakmunkásképzője van. "

Az ilyen címkék, és jelzők használatának miatt dőlnek be az elkorcsosult liberális eszmék.A politikában, ha az általad leírt "80-100 közötti IQ-val rendelkező, szakmunkások" vannak többségben, akkor azt a többséget kell megnyerni.Érted?

Egyik párttal sem szimpatizáló személy.

2017. ápr. 14. 22:13
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

Az IQ-m 130 feletti, mérnök diplomával rendelkezem (nem CEU-féle büfészakon, teszem gyorsan hozzá). Igaz, nem tudom, mennyire számítok "Fidesz szavazótábornak", jelenleg nem nagyon látok más alternatívát az ország stabilitása szempontjából.

Véleményem szerint a CEU semmiféle értéket nem ad a magyar tudományos élethez. Ettől természetesen lehet pozitív hatása, pl sok, a világ minden tájáról érkező fiatal ismeri meg hazánkat, kapcsolatok épülnek, stb.

A tüntető fiatalok nagy részének fogalma sincs, hogy miért tüntetnek. Pontosabban, ami miatt tüntetnek, az nem a CEU, hanem az arrogancia, a cinikus hatalmaskodás, egyre arcátlanabb lopás, és az "úgyis az lesz, amit mi akarunk" mentalitás.

Azt nem értik meg, hogy ha destabilizálják az országot, attól önmagában még semmi nem lesz jobb, sőt. Valamint nem veszik észre, hogy eszközként használják őket azok, akiknek pont egy ilyen destabilizáció a céljuk.

2017. ápr. 14. 23:55
 13/27 anonim ***** válasza:

A gyk-n minden fideszes mérnök, ezt má megfigyeltem. :D

Ha 130 lenne az IQ-d, nem büfészakoznál le egy olyan egyetemet, ahol Harvardon, Princetonon, Stanfordon, University of California-n doktorált oktatók tanítanak, képzései többsége pedig értelmes, például közgazdaságtan, üzleti szakok, matek, IT, politológia/jogi szakok.

Arról nem beszélve, hogy a nemzetközi felsőoktatási ranglistákon a CEU szerepel a legjobban a magyar egyetemek közül.

Normális ember büszke lenne rá, nem tapsikolna az elzavarása miatt. Ki örül annak, ha putris szintre süllyesztik az országát, miközben szétlopják, lassan már a romániai színvonal alá? Hát nem 130-as IQ-jú mérnökök, az biztos.

2017. ápr. 15. 00:30
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát ha neki a matematika, jogász, közgáz és társadalomtudomány szakok büfészakok, akkor nincs több kérdés, ennyit a 130 IQ-ról.
2017. ápr. 15. 09:52
 15/27 anonim válasza:
Nem akarja senki megszüntetni a Ceut-t csak annyit szeretnének,hogy a magyar jogszabály szerint működjön az egyetem.Akik meg kint tüntetnek a Ceu"mellett" a fele azt se tudja mi az a kétharmad :D és,hogy miért van kint.
2017. ápr. 15. 22:55
 16/27 anonim ***** válasza:

*sóhaj* 12-es vagyok. Az IQ-m valóban 130 feletti, és valóban mérnök vagyok. Tegyél próbára, ha nem hiszed.

Én átfutottam, miket tanítanak a CEU-n, és matek speciel nem volt közte (IT meg pláne nem), de lehet, hogy csak elsiklottam felettük.

Ha egy picivel értelmesebb lennél, tudhatnád, hogy az IQ az égvilágon semmit nem számít, ha politikai érzékről van szó. Lehetek én sík hülye a politikához attól még, hogy logikai feladványokban jól vág az eszem.

Néhány begőzölt és/vagy bulizni vágyó fiatal parádézik most a tereken, de többség inkább nem szeretne balhét, kormány buktatást. Különösen úgy, hogy nincs egy épkézláb kormányképes ellenzéki jelölt.

Tudod, ehhez jól jön mondjuk a gondolkodni tudás, hogy az ember egy kicsit tovább lásson az orránál, és belegondoljon, hogy mi lehet a tettei következménye.

2017. ápr. 16. 02:25
 17/27 anonim válasza:

*sóhaj*

Brit tudósok megállapították, hogy a 130 feletti IQ-val rendelkező emberek kedvenc hobbija megértetni az emberekkel, hogy nekik tényleg 130 feletti az IQ-juk.

De most komcsi.

Egy 130 alatti IQ-val rendelkező nem mondaná ezt.

Haver. Mindenki leszarja. És azt is, hogy mérnök vagy.

2017. ápr. 16. 15:14
 18/27 anonim ***** válasza:
Mert a Big Data mesterképzést a 130-as IQ-val meg a mérnöki diplomáddal lehet véletlen a bölcsésztudományok közé soroltad az IT helyett. :S
2017. ápr. 16. 16:47
 19/27 anonim ***** válasza:

Hihetetlen milyen szarul hazudsz.

MS programs

Mathematics and its Applications

PhD in:

Mathematics and its Applications

2017. ápr. 16. 16:49
 20/27 anonim ***** válasza:

17: valamennyire mulattat, hogy mérnök létemre le vagyok szakmunkásozva, mert más a véleményem. Ha valóban leszarnád, nem válaszoltál volna. Nem én kezdtem el rugózni az IQ-n, meg a végzettségen.

Nos, én átnéztem a CEU-s képzéseket. Átfutottam - inkább ez a helyes kifejezés. Mondjuk úgy, nem az IT-re van kihegyezve az oktatás a CEU-n. Továbbra sem találtam ilyen irányú szakot, bár nem is nagyon erőltettem meg magam.

Magyarországon akkreditált képzések

[link]

a) Doktori iskolák:

- Közgazdaságtudományi Doktori Iskola

- Történettudományi Doktori Iskola

b) Mesterképzés:

- Közgazdasági elemző

Gazdaságelmélet és gazdaságelemzés specializáció

Globális piacok gazdaságpolitikája specializáció

- Történelem

Késő antik, medievisztika és reneszánsz tanulmányok specializáció

Összehasonlító történettudomány 1500-tól napjainkig specializáció

- Kisebbségpolitika

- Filozófia

- Politikatudomány

- Társadalmi nemek tanulmánya

MATILDA: Nők és társadalmi nemek története specializáció

GEMMA: Nők és társadalmi nemek tanulmánya specializáció

- Közpolitika

- Környezetpolitika és menedzsment

c) Szakirányú továbbképzés:

- Közgazdasági modellező

- Összehasonlító történettudomány

- Világpolitika tanulmányok

- Nemzetiségi szakember

- Összehasonlító politikatudomány

Big Datát valahogy nem találtam...

2017. ápr. 16. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!