Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Sándor-palota dobálásos partizán fiúkról?

Figyelt kérdés

Én pesti vagyok, fiatal vagyok, egyetemet végeztem, de nem nagyon érzem át, hogy mi a kín ezzel a CEU témával...

Egy magán egyetem egy üzleti vállalkozás.

Ha a kormánynak nem tetszik, akkor kirúghatja az országból, ez ilyen egyszerű.

A kormány is trükközik a törvényekkel, de a CEU is alá akarja ásni a rendszert.

Jelenleg a kormány a góré. Nem tudom az miért nem értik meg az EMBEREK, hogy nem mindenki olyan naiv mint ők.

És, hogy a háttérben élet-halál harcok mennek, és mindenki próbál betenni a másiknak. Csak az átlagember törekszik a nyugis életre.

Ja és tudni kell, hogy ez a Varga Gergő benne van mindenféle startup cégekben, pedig azt hinné az ember, hogy valami munkanélküli jobbdolgasincs csöves punk gyerek.

Mondjuk hiába neki a szakmai sikerei, ha egyébként meg züllik.

Majd visszaemlékezünk rá, hogy milyen okos gyerek volt, csak lezüllött.

(ui. bezzeg akkor senki sem ment az utcára, amikor az volt a kérdés, hogy a jobbfajta egyetemeknek kétszeres normativát adjanak...kaptunk a bme-n pár ezres ösztöndijakat, mert ott drágább volt az oktatás a magasabb szinvonal miatt...máshol meg a semmire adták a 30-40 ezreket)

2017. ápr. 14. 00:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
hát látod, leginkább az ilyen okosoké az ország. és ez még sokkal durvább.
2017. ápr. 16. 16:20
 32/34 anonim válasza:
Igen, sajnos tényleg sokkal durvább. De azért jó látni, hogy a sok "csak azért megyek egyetemre, hogy egyetemista legyek" fiatal között azért akadnak még olyanok akik gondolkodnak, és nem félnek elmondani a véleményüket, nem félnek kiállni másokért, magukért még akkor sem, ha egy egész erőrendszerrel kell szembemenniük és koncepciós pereket vállalniuk. Én végignéztem ezt a tárgyalást. Ezer sebből vérzik a eljárás és maga a vád is. Mintha az ügyész és a bíró nem ugyanazon a tárgyaláson lettek volna, mint a vádlottak. A károkozásról pedig annyit, a törvény nagyon pontosan meghatározza mit ért a jog ezen fogalom alatt, milyen feltételeknek kell megvalósulnia, amiből semmi sem valósult meg. Amikor a védőügyvéd megkérdezte, hogy hogyan számolták ki a 23 ezer forintnyi károkozás mértékét, a bíró azt válaszolta, hogy ez van ide írva. A festék vízfesték volt, lemosható. Nem keletkezett semmiben kár. Ha a ruhád elszakad, abban kár keletkezett. Ha koszos lesz, kimosod, semmi baja. Azon kívül pedig nem rendőröket dobáltak meg. A rendőr elkapta a kezét, amikor felemelte a palackot, így fröccsent a ruhájára. Maga a rendőr mondta ezt a tárgyaláson.
2017. ápr. 16. 19:25
 33/34 anonim ***** válasza:

én is végignéztem, szal ezek után (na meg egyebek miatt is) nem tudják velem elhitetni h jogállamban élünk.

tényleg nemcsak ezer sebből vérzett, hanem egy valóságnak megfelelő tényállás se volt.

2017. ápr. 22. 21:39
 34/34 anonim ***** válasza:

"Ja és tudni kell, hogy ez a Varga Gergő benne van mindenféle startup cégekben"

és ezzel konkrétan mi a gondod, kérdező? szimpla irigység h esetleg van olyan, aki többre viszi, minthogy itt ökörségeket írogasson ki vagy miért fáj ez neked? igazad van, vérbeli bűnöző-vonás.

2017. ápr. 22. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!