Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Sándor-palota dobálásos partizán fiúkról?

Figyelt kérdés

Én pesti vagyok, fiatal vagyok, egyetemet végeztem, de nem nagyon érzem át, hogy mi a kín ezzel a CEU témával...

Egy magán egyetem egy üzleti vállalkozás.

Ha a kormánynak nem tetszik, akkor kirúghatja az országból, ez ilyen egyszerű.

A kormány is trükközik a törvényekkel, de a CEU is alá akarja ásni a rendszert.

Jelenleg a kormány a góré. Nem tudom az miért nem értik meg az EMBEREK, hogy nem mindenki olyan naiv mint ők.

És, hogy a háttérben élet-halál harcok mennek, és mindenki próbál betenni a másiknak. Csak az átlagember törekszik a nyugis életre.

Ja és tudni kell, hogy ez a Varga Gergő benne van mindenféle startup cégekben, pedig azt hinné az ember, hogy valami munkanélküli jobbdolgasincs csöves punk gyerek.

Mondjuk hiába neki a szakmai sikerei, ha egyébként meg züllik.

Majd visszaemlékezünk rá, hogy milyen okos gyerek volt, csak lezüllött.

(ui. bezzeg akkor senki sem ment az utcára, amikor az volt a kérdés, hogy a jobbfajta egyetemeknek kétszeres normativát adjanak...kaptunk a bme-n pár ezres ösztöndijakat, mert ott drágább volt az oktatás a magasabb szinvonal miatt...máshol meg a semmire adták a 30-40 ezreket)

2017. ápr. 14. 00:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Én elmondtam mi a véleményem ilyen dolgokról és a mostanában futó véleményekről. A konkrét esetnél nyilván nem voltam ott, több hírforrást elolvastam azok alapján tudok véleményt mondani. Azt, hogy mi történt pontosan csak azok tudják, akik ott voltak, ha csak azok mondhatnák el a veéleményüket, ennek a fórumnak itt nem lenne értelme, mert elég kicsit az esély, hogy az eset résztvevői vagy az épp pontosan őket figyelő emberek idejárnának mindkét fél részéről. Így mindenki arról nyilatkozik, amilyen kép kialakult benne. Én szerettem volna általánosságban fogalmazni, mikor rongálásról írtam, szerepekről, vandalizmusról. Sajnálom, ha nem jött át. Én senkit nem fogok itt sértegetni és biztosan nem megyek bele személyeskedésbe mielőtt bárki is rákezdene.
2017. ápr. 14. 14:02
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
#13: "Egy kis noném iskola meg tudta volna magát védeni, ha hasonlóan elkezdik szivatni?" Nofene, most meg meghazudtolod Viktorékat? Hiszen szerintük szó sincs ilyesmiről...
2017. ápr. 14. 14:47
 23/34 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy melyik egyetemre jártál?
2017. ápr. 14. 14:54
 24/34 anonim ***** válasza:
66%
Az egész országra nézve szégyen, hogy te diplomát (sőt, érettségit!) tudtál szerezni ilyen végtelenül sötét, korlátolt, proletár (!) mentalitással. Mert amit felvázoltál, az nagyon is az. A demokrácia alapvetéseivel nem vagy tisztában, és ordít, hogy őszintén fogalmad sincs, mi is ezzel az egésszel a gond. Az az ország menthetetlen, aminek ilyen az "értelmisége"...
2017. ápr. 14. 16:59
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
lenin fiúk
2017. ápr. 14. 20:43
 26/34 anonim ***** válasza:
#24 Nem is járt egyetemre, csak kamuzik.
2017. ápr. 14. 20:45
 27/34 anonim ***** válasza:
Maximum az Attila Király Népfőiskola lehetett az.
2017. ápr. 14. 20:49
 28/34 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy rögtön hülyének bélyegzitek a kérdezőt, csak azért mert más a véleménye. Ezt jelentené a CEU által is hangoztatott kritikus gondolkodásra nevelés?

Ez a két gyerek csak bohóc. Sajnos nem volt időm az egész tárgyalást végignézni, de az egyikük valamiképpen megideologizálta, hogy neki voltaképp kötelessége volt festékes palackot dobálnia.

A másiknak pedig magyarul sem tudó, CEU-n végzett barátnője van. Neki legalább érthető a motivációja, miért tüntet a CEU mellett.

De csakúgy mint a kérdezőnek, nekem is felettébb gyanús ez a fene nagy összefogás egy magánegyetem mellett. A CEU polipkarjai szemlátomást messzire elérnek. Ez az érdekcsoport mesterien lovagolja meg az emberekben felgyülemlett elégedetlenséget. (Csak azt nem veszi észre nagyon sok ember, hogy a CEU-t támogató erők nem Magyarország érdekeit szolgálják.)

2017. ápr. 15. 00:46
 29/34 Koplárovics Béci ***** válasza:

"se erőszak se vandálkodás se kár nem volt."

Eldobtak egy palackot emberek felé. Ez erőszak.

A palackban festék volt, ami megrongál, de minimum megrondítja azt, amire ráfolyik. Még akkor is, ha az könnyen lemosható. Ez vandálkodás.

Amit összefestékezett, azt minimum takarítani kell. Ez károkozás.

Egyébként hiába nem az volt a cél, hogy bárki megsérüljön, de akármilyen festék is az, szembe kerülve okozhat durva sérülést, akár 8 napon túl gyógyulót is. A kérdésem áll: leönthetlek festékkel? Örülni is fogsz neki, hogy végre legalább festékkel megpiszkáltak?

2017. ápr. 15. 09:48
 30/34 anonim válasza:
Nem a kormány a góré. A nép a góré. A nép választ. Megbíz embereket a saját akaratának képviseletével és végrehajtásával. A kormány a nép akaratának végrehajtója. Ha a kormány a választónak nem tetsző dolgot tesz, akkor nem a választónak kell külföldre mennie.A kormány a nép szolgája és nem fordítva. Ez az egyik alapvetése a demokráciának, természetesen rettenetesen leegyszerűsítve és sok-sok egyéb tényező (jogállamiság, jogbiztonság, alapjogok stb) A kérdezővel nem az a baj, hogy más a véleménye, hanem az, hogy ilyen alapvető dolgokkal nincs tisztában. Pláne, ha tényleg kapott diplomát.
2017. ápr. 16. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!