Mi a véleményetek erről a Sándor-palota dobálásos partizán fiúkról?
Én pesti vagyok, fiatal vagyok, egyetemet végeztem, de nem nagyon érzem át, hogy mi a kín ezzel a CEU témával...
Egy magán egyetem egy üzleti vállalkozás.
Ha a kormánynak nem tetszik, akkor kirúghatja az országból, ez ilyen egyszerű.
A kormány is trükközik a törvényekkel, de a CEU is alá akarja ásni a rendszert.
Jelenleg a kormány a góré. Nem tudom az miért nem értik meg az EMBEREK, hogy nem mindenki olyan naiv mint ők.
És, hogy a háttérben élet-halál harcok mennek, és mindenki próbál betenni a másiknak. Csak az átlagember törekszik a nyugis életre.
Ja és tudni kell, hogy ez a Varga Gergő benne van mindenféle startup cégekben, pedig azt hinné az ember, hogy valami munkanélküli jobbdolgasincs csöves punk gyerek.
Mondjuk hiába neki a szakmai sikerei, ha egyébként meg züllik.
Majd visszaemlékezünk rá, hogy milyen okos gyerek volt, csak lezüllött.
(ui. bezzeg akkor senki sem ment az utcára, amikor az volt a kérdés, hogy a jobbfajta egyetemeknek kétszeres normativát adjanak...kaptunk a bme-n pár ezres ösztöndijakat, mert ott drágább volt az oktatás a magasabb szinvonal miatt...máshol meg a semmire adták a 30-40 ezreket)
"Már miért menne, ez a hazája és itt szeretne élni."
Tévedés, ezeknek az embereknek nem Magyarország a hazája, hanem az EU. Kérdezd csak meg őket. És azt szeretnék, hogy itt is csak és kizárólag az EU diktáljon (és ezáltal azok, akik az EU-nak diktálnak, az ő szemléletük). Na, ezt nem akarja a többség, mert már számtalan rossz tapasztalat volt azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a MAGYAR emberekkel, ha mások irányítják az országot.
bizonyiték kell?
amiben a soros papó beleteszi a kezét ott mindig csak ő nyer (hosszú távon legalábbis)
egy kis noném iskola meg tudta volna magát védeni, ha hasonlóan elkezdik szivatni?
Biztosan nem, mivel nincs annyi csápja, amivel behálózza a közvéleményt. A CEU-nak sok kapcsolata van, tudják hogyan lehet felhergelni tömegeket. Egyfajta zombihadsereg.
Nekik ez az eszközük. Ez olyasmi, mint amikor bajod van a szomszéddal, de nem mész oda levarrni, hanem a kapujába öntöd a szemetet.
egyébként meg pesten kivül nem nagyon érdekes ez a ceu téma.
15
ebben egészen biztos lehetsz. még konkrét példát is tudok rá.
"Közben pénteken nyílt levélben fejezte ki támogatását a CEU ügyében 23 jelentős észak-amerikai és európai felsőoktatási intézmény vezetője, Franciaország Európai ügyekért felelős államtitkára, Harlem Desir, valamint a németországi Max Planck Társaság, melynek 83 kutatóintézmény a tagja."
Jó tudni, hogy ilyen sok pesti ember él külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!