Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Sándor-palota dobálásos partizán fiúkról?

Figyelt kérdés

Én pesti vagyok, fiatal vagyok, egyetemet végeztem, de nem nagyon érzem át, hogy mi a kín ezzel a CEU témával...

Egy magán egyetem egy üzleti vállalkozás.

Ha a kormánynak nem tetszik, akkor kirúghatja az országból, ez ilyen egyszerű.

A kormány is trükközik a törvényekkel, de a CEU is alá akarja ásni a rendszert.

Jelenleg a kormány a góré. Nem tudom az miért nem értik meg az EMBEREK, hogy nem mindenki olyan naiv mint ők.

És, hogy a háttérben élet-halál harcok mennek, és mindenki próbál betenni a másiknak. Csak az átlagember törekszik a nyugis életre.

Ja és tudni kell, hogy ez a Varga Gergő benne van mindenféle startup cégekben, pedig azt hinné az ember, hogy valami munkanélküli jobbdolgasincs csöves punk gyerek.

Mondjuk hiába neki a szakmai sikerei, ha egyébként meg züllik.

Majd visszaemlékezünk rá, hogy milyen okos gyerek volt, csak lezüllött.

(ui. bezzeg akkor senki sem ment az utcára, amikor az volt a kérdés, hogy a jobbfajta egyetemeknek kétszeres normativát adjanak...kaptunk a bme-n pár ezres ösztöndijakat, mert ott drágább volt az oktatás a magasabb szinvonal miatt...máshol meg a semmire adták a 30-40 ezreket)

2017. ápr. 14. 00:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
7%

"Már miért menne, ez a hazája és itt szeretne élni."

Tévedés, ezeknek az embereknek nem Magyarország a hazája, hanem az EU. Kérdezd csak meg őket. És azt szeretnék, hogy itt is csak és kizárólag az EU diktáljon (és ezáltal azok, akik az EU-nak diktálnak, az ő szemléletük). Na, ezt nem akarja a többség, mert már számtalan rossz tapasztalat volt azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a MAGYAR emberekkel, ha mások irányítják az országot.

2017. ápr. 14. 10:15
 12/34 anonim ***** válasza:
57%
"....de a CEU is alá akarja ásni a rendszert." Ezt egy kicsit bövebben? Tényekkel alátámasztva?
2017. ápr. 14. 10:53
 13/34 A kérdező kommentje:

bizonyiték kell?

amiben a soros papó beleteszi a kezét ott mindig csak ő nyer (hosszú távon legalábbis)

egy kis noném iskola meg tudta volna magát védeni, ha hasonlóan elkezdik szivatni?

Biztosan nem, mivel nincs annyi csápja, amivel behálózza a közvéleményt. A CEU-nak sok kapcsolata van, tudják hogyan lehet felhergelni tömegeket. Egyfajta zombihadsereg.

Nekik ez az eszközük. Ez olyasmi, mint amikor bajod van a szomszéddal, de nem mész oda levarrni, hanem a kapujába öntöd a szemetet.

egyébként meg pesten kivül nem nagyon érdekes ez a ceu téma.

2017. ápr. 14. 10:57
 14/34 anonim ***** válasza:
37%
Dehogy végeztél te egyetemet! Minden fideszes egyből ezzel kezdi, hogy ne nézzék le őket.
2017. ápr. 14. 12:00
 15/34 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy mennyi az Orbán nyaligátorok óra bére ? Lehet diploma helyett jobban megéri.
2017. ápr. 14. 12:14
 16/34 anonim ***** válasza:

15

ebben egészen biztos lehetsz. még konkrét példát is tudok rá.

2017. ápr. 14. 12:16
 17/34 anonim ***** válasza:
60%

[link]

"Közben pénteken nyílt levélben fejezte ki támogatását a CEU ügyében 23 jelentős észak-amerikai és európai felsőoktatási intézmény vezetője, Franciaország Európai ügyekért felelős államtitkára, Harlem Desir, valamint a németországi Max Planck Társaság, melynek 83 kutatóintézmény a tagja."

Jó tudni, hogy ilyen sok pesti ember él külföldön.

2017. ápr. 14. 12:18
 18/34 Koplárovics Béci ***** válasza:
22%
Én azt tartom érdekesnek, hogy amíg állatkodni kell, addig nagyfiúk voltak, amikor viselni kellene a tetteik után a következményeket, akkor viszont picsogó kis óvodásokká váltak, akik szerint mindenki hibás, csak ők nem. Mégis ki a fene dobta el azt a festéket? Ki kötelezte rá őket? Akik szerint nem jogos, hogy megbüntetik őket, azokat leönthetem festékkel?
2017. ápr. 14. 12:34
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
A Soros CEU és hasonló egymásnak ugrásba nem szeretnék beszállni, de a kérdésre válasZolok. Egyáltalán nem értek egyet semmiféle vandalizmussal, legyen amögött bármilyen nemes vagy annak vélt cél és sajnálom azokat akik, értelmiségiként mentek ki kiállni egy ügy mellett és most emiatt vandálokkal azonosítják őket, ahogy azokat is sajnálom, akiket munkájukat végezni küldött ki a főnökük és festékkel lettek megdobálva. Sok féleképpen lehet lázadni, kiállni valami mellett a környezetünk és ártatlanok elenni erőszakot, anyagi kár okozást a buta emberek fegyverének tartom.
2017. ápr. 14. 13:39
 20/34 anonim ***** válasza:
nos itt több lényegi elem is van: se erőszak se vandálkodás se kár nem volt. és lehetne sorolni, amiért sántít a dolog. és még csak le se öntöttek senkit, nagyon értetek a szavak-kifejezések kiforgatásához. a tényállás nagyon nem ez volt.
2017. ápr. 14. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!