Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ez a nagy nemzeti...

Miért van ez a nagy nemzeti összefogás és tüntetés a CEU-ért?

Figyelt kérdés
Oké, hogy egy demokratikus állam kormánya ilyet nem tehetne meg, de ennél azért jóval égetőbb problémáink is vannak. Az emberek miért nem tüntetnek a haldokló egészségügyért és a nyugati viszonylatban nevetségesen alacsony bérekért, és miért vonulnak utcára egy olyan egyetemért, amely diákjainak nagy része külföldi, és aminek a nevét az ország nagy része most hallja először?
2017. ápr. 12. 12:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, te hol voltál az elmúlt 7 évben?

Amiket felsoroltál azok miatt már mind voltak tüntetések.

2017. ápr. 12. 14:55
 12/31 anonim ***** válasza:
0%

"Talán oda kellett volna figyelni történelemórán."

Én odafigyeltem, és úgy vettem észre, hogy magyarország történetének első 1000 éve nem bővelkedik demokráciában. Szóval értetlenül állok a történelemre való hivatkozásod előtt.

2017. ápr. 12. 15:16
 13/31 anonim ***** válasza:
84%

# 12/12 Időpont ma 15:16

Hát, ezek szerint tényleg jobban oda kellett volna figyelni történelemórán. Vagy nektek világtörténelem, politikai berendezkedések, demokratikus alapelvek tanítása kimaradt, vagy mi?

2017. ápr. 12. 15:21
 14/31 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, az értelmét sem látom annak az agymosó egyetemnek
2017. ápr. 12. 20:07
 15/31 anonim ***** válasza:

"Nincs nemzeti összefogás. A budapesti balliberális vagy ideológia nélküli, de orbánfób 50 ezer embere fesztiválozik, ami egy teljesen reális szám, el tudom képzelni, hogy van ennyi."

Nincs ennyi. Ennek a fele szimplán be van szívva.

2017. ápr. 12. 20:20
 16/31 anonim válasza:
Mert a 444 kampánya felhergelte őket és birkaként terelgeti őket az utcára a saját céljai érdekében. Ha végignéztek a 444-en, akkor van még aki azt hiszi, hogy ez hírportál? :)
2017. ápr. 12. 23:29
 17/31 anonim ***** válasza:

# 14/16 Időpont tegnap 20:07

És azért agymosó, mert a fidesz azt mondta.

# 15/16 Időpont tegnap 20:20

Így van. Mindenki aki nincs orbán seggében csak füves lehet :-D

# 16/16 Időpont tegnap 23:29

A 444-re kb. csak a fideszes majmok tekintenek hírportálként, hogy lehessen ekézni, hogy ez nem hírportál.

Aki meg több IQ-val rendelkezik mint egy sültkrumpli, az tudja, hogy alapvetően egy véleményportál.

(úgy néz ki, hogy sajnos csak a mocskoslibsik érik el ezt a szintet, de sebaj)

2017. ápr. 13. 07:50
 18/31 anonim válasza:
A 444 facebook névjegyéről: "A 444.hu független híroldal"
2017. ápr. 13. 08:07
 19/31 anonim ***** válasza:

"úgy néz ki, hogy sajnos csak a mocskoslibsik érik el ezt a szintet, de sebaj"

Miért van a libsiknek az a tévképzetük de úgy folyton, hogy őnáluk van a világ összes tudása és bölcsessége? Megtalálták a bölcsek kövét, vagy mi? Patológiás ez az intellektuális-felsőbbrendűség tudat.

2017. ápr. 13. 08:13
 20/31 anonim ***** válasza:

# 18/19 Időpont ma 08:07

Az alaptörvény szerint meg "Magyarország független, demokratikus jogállam", "A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik" ill. "Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni."

:-)

# 19/19 Időpont ma 08:13

Én nagyobb problémának látom, hogy lehet, hogy igazuk van. Nézz meg egy véletlenszerű politikai cikk kommentjeit. Valahogy mindig a fideszhívők a segghülyék, akik annyit tudnak, hogy "soros! soros!" meg ""zik" meg "libsik!". És hiába írsz oldalakat a CEU-ról, elintézik a "genderképző sorosegyetem" szóösszetétellel. Hát na, az intelligenciára nem ez vall.

2017. ápr. 13. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!