Miért van ez a nagy nemzeti összefogás és tüntetés a CEU-ért?
Kérdező, te hol voltál az elmúlt 7 évben?
Amiket felsoroltál azok miatt már mind voltak tüntetések.
"Talán oda kellett volna figyelni történelemórán."
Én odafigyeltem, és úgy vettem észre, hogy magyarország történetének első 1000 éve nem bővelkedik demokráciában. Szóval értetlenül állok a történelemre való hivatkozásod előtt.
# 12/12 Időpont ma 15:16
Hát, ezek szerint tényleg jobban oda kellett volna figyelni történelemórán. Vagy nektek világtörténelem, politikai berendezkedések, demokratikus alapelvek tanítása kimaradt, vagy mi?
"Nincs nemzeti összefogás. A budapesti balliberális vagy ideológia nélküli, de orbánfób 50 ezer embere fesztiválozik, ami egy teljesen reális szám, el tudom képzelni, hogy van ennyi."
Nincs ennyi. Ennek a fele szimplán be van szívva.
# 14/16 Időpont tegnap 20:07
És azért agymosó, mert a fidesz azt mondta.
# 15/16 Időpont tegnap 20:20
Így van. Mindenki aki nincs orbán seggében csak füves lehet :-D
# 16/16 Időpont tegnap 23:29
A 444-re kb. csak a fideszes majmok tekintenek hírportálként, hogy lehessen ekézni, hogy ez nem hírportál.
Aki meg több IQ-val rendelkezik mint egy sültkrumpli, az tudja, hogy alapvetően egy véleményportál.
(úgy néz ki, hogy sajnos csak a mocskoslibsik érik el ezt a szintet, de sebaj)
"úgy néz ki, hogy sajnos csak a mocskoslibsik érik el ezt a szintet, de sebaj"
Miért van a libsiknek az a tévképzetük de úgy folyton, hogy őnáluk van a világ összes tudása és bölcsessége? Megtalálták a bölcsek kövét, vagy mi? Patológiás ez az intellektuális-felsőbbrendűség tudat.
# 18/19 Időpont ma 08:07
Az alaptörvény szerint meg "Magyarország független, demokratikus jogállam", "A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik" ill. "Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni."
:-)
# 19/19 Időpont ma 08:13
Én nagyobb problémának látom, hogy lehet, hogy igazuk van. Nézz meg egy véletlenszerű politikai cikk kommentjeit. Valahogy mindig a fideszhívők a segghülyék, akik annyit tudnak, hogy "soros! soros!" meg ""zik" meg "libsik!". És hiába írsz oldalakat a CEU-ról, elintézik a "genderképző sorosegyetem" szóösszetétellel. Hát na, az intelligenciára nem ez vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!