Mit gondoltok arról, hogy a CEU tüntetésen migránspárti propaganda cetliket is osztanak?
"Sebaj, szeptembertől pesti egyetemista leszek, és az összes tüntetésre kimegyek, míg nem takarodnak el ezek a szemétládák, akik kizsigerelik a hazámat."
Hm, magyarul még egy büdös percet nem dolgoztál, apuci-anyuci a segged alá tol mindent, pesti egyetem, albérlet stb. és szereted játszani az elégedetlent. Hát gratulálok. Na pont ilyen emberek mennek tüntetni, közéjük való vagy.
Nem is neked írtam idióta.
Én meg sok olyat ismerek, akinek addig terjed ki a politikai tudása hogy "fidesz, viktatúra, melegek, fù".
29 #
Hát pont ez az, hogy nem az én gondolatmenetem mögé kell belátni,mert az itt van előtted. Ezt látni kell nem mögé látni.
Az övék mögé kell belátni, mert mint írtam ők bujkálnak nem én.
Fiatal vagy és ez rányomja bélyegét a gondolataidra.
Most tényleg nem piszkállak,mert a kor csak egy állapot semmi több. Én is voltam fiatal és hasonlóan gondolkodtam mint te.
Az lehet a baj, hogy - korodnál fogva ez előtt még nem foglalkoztál politikával,- nem érdekelt a világot uraló erők megnyilvánulása, ezért nem tudsz arról, hogy ez a minden hájjal megkent jellemtelen Soros, pénzügyi spekulatív támadásokat folytatott nem egy ország ellen.
Engedd meg, hogy nagyképűen önmagamat idézzem
"A bölcsesség nem adja könnyen magát! A fiatalság útját mindenkinek végig kell járnia! "
Sok minden történik az emberrel amire egy bizonyos kort elér. Sok csalódás éri,sokszor nevezi önmagát szamárnak,hogy ezt és ezt nem látta előre, vagy hitetlenkedve néz vissza régi meggyőződésére. De ez van!
Ha megtudunk maradni a - legalább- ilyen stílusnál, nem látom okát ,hogy miért is ne reagálnád le a véleményem.
30 |#
Na erre a hozzászólásodra 5-10 évvel ezelőtt tudtam volna mit válaszolni. De most már szimplán nem érdekel.
Csak téged tudnálak szajkózni. " Egy hülyének.... Stb "
De könyörgöm! Minek ez a szájkarate!
szép napot!
37#
Az egyik legnehezebb dolog az életben, önmagunk kritikai vizsgálata. De még nehezebb az eredményt kimondani.
Pedig csak annyiba kerül, mint amit most te is megtettél.
Örülök neki! Egészséges,erős jellemre vall.
☺☺☺
A politika vizsgálatához pedig egy ismét egy idézet Churchill-től. / bár magával az emberrel erős fenntartásaim vannak./
"Ahol a tisztesség véget ér, ott kezdődik a politika"
Szép napot
Igazad van, egy másik kommentelő hitte rólam, hogy srác vagyok, de ez max. szövegértési, nem olvasási készség hiánya. :)
"Hm, magyarul még egy büdös percet nem dolgoztál, apuci-anyuci a segged alá tol mindent, pesti egyetem, albérlet stb. és szereted játszani az elégedetlent. Hát gratulálok. Na pont ilyen emberek mennek tüntetni, közéjük való vagy."
- Minden nyáron vállalok munkát, mióta törvény engedi,
- apukám nincs,
- egy idős bácsinál fogom meghúzni magam, cserébe vezetem a háztartást,
- az egyetemért keményen megdolgoztam,
- van miért elégedetlennek lennünk. :)
Még soha nem láttam egyetlen észérvet sem a jobboldaliaktól. Az első kör mindig személyeskedés, utána Soros, ezt követően "ballipsik", Gyurcsány, megspékelve összeesküvés-elméletekkel. A sorrend tetszőlegesen felcserélhető. Mindegy, mi történik, azt épeszű emberek nem kezdeményezhették, tuttttira Soros vagy Gyurcsány, a két mindenható gyíkember. Egyébként is kuss a neve a fiataloknak, ugye? :) Nem a kor teszi az embert, és őszintén remélem, hogy nem válok olyan begyöpösödött, egysíkú, szűk látókörű emberré, mint te. Bezzeg amikor Orbánék '89-ben ágáltak a hatalom ellen, az teljesen rendben volt, de miután önmaguk paródiájává váltak, és ismét a fiatal generáció elégedetlenkedik, csak most velük szemben, az már valami teljesen elítélendő dolog, ugye?! Néha olvassatok a kormánypropagandán kívül mást is, én is szoktam azt is olvasni, mert az igazság valahol félúton van, de inkább ezen az oldalon, szemben az állami média abszolút hazugságaival és ferdítéseivel. Na szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!