Mit gondoltok arról, hogy a CEU tüntetésen migránspárti propaganda cetliket is osztanak?
13
Nem. Nem az. Csak azzá teszik azok, akik "szavára" te pozitív emberi érzelmeidtől vezérelve kimentél. Magyarul fel, és kihasználnak téged. És még csak nem is tudsz róla.
Előző vagyok megint.
Mellesleg, hipnotikus erővel bírt az a papír vagy mi? :D Azt mondod, osztották mindenkinek politikai hovatartozástól függetlenül. És aki ránézett a papírra, az kétszer megfordult tengelye körül és ingyombingyom, SOROSBÉRENCcé változott, vagy miért kell ettől ennyire rettegni? :D
26,27 #
Rosszul járnál a fogadással. Ne tedd. Tudok róla. Úgy nézem te nem tudsz eleget.
Azt neked is tudni illenék,hogy ez a gazember, pénzügyi manipulációi spekulációi,lobbijai révén Mo.-t is megtámadta.
Belefutottál abba, hogy lebecsülöd őt a kora miatt. Ne tedd ! Nem a kora számit hanem a hatalma. Jól teszed ha nem veszed félvárról Sorost!
Ez a pár "légyszarnyi civil szervezet" meg a " vén trotty" rettyintett neked egy több 10000 fős tüntetést. A semmire. Meg uniós és usa hisztivel egybekötött dorgálást.
Tényleg nincs aggodalomra semmi ok!
Nem változtak Soros bérencé, mert a kintlévők közel 100 százaléka nem tudja miről szól a tv. Bekajálta a veszélyben a szabadságotok dumát. Ezzel mindig ki lehet vinni az utcára pár 10000 jóhiszemű de tájékozódni nem akaró embert.
Akik ezt szervezték azok sunyin kihasználva, ledegradálva a szabadság szót, elbújva mögé pénzt nem sajnálva törnek anyagi hasznuk és más érdekeik felé.
Ne gondold, hogy a legkissebb mértékben is érdekli őket a szabadságod. Pont az ellenkezője a céljuk.
Mondom ők nem kispályáznak mint mi.
Te jó ég. Ez a komment viccnek jó lenne, de komolyan gondolva nagyon-nagyon durva. Volt szerencsétlenségem hasonló gondolkodású emberekkel beszélgetni, beláttam a gondolatmenetük mögé, és a logika ill. a bizonyítékok, támpontok teljes hiányát találtam. Annyira durva, amit írtál, hogy inkább nem is reagálok rá. Viszont tetszik, hogy nem a megszokott veszett kutya stílusban rontottál rám. Remélem, egyszer találkoznak az álláspontjaink. :)
UI.: Nekem nem fizet senki (sajna), mégis elmentem volna a tüntetésre, ha nem laknék olyan messze a fővárostól. Sebaj, szeptembertől pesti egyetemista leszek, és az összes tüntetésre kimegyek, míg nem takarodnak el ezek a szemétládák, akik kizsigerelik a hazámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!