Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a CEU tüntetésen migránspárti propaganda cetliket is osztanak?

Figyelt kérdés

[link]

Innen látszik,hogy kik járnak arra a tüntetésre.

2017. ápr. 10. 21:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Igazad van 11
2017. ápr. 11. 12:21
 22/41 anonim ***** válasza:

13

Nem. Nem az. Csak azzá teszik azok, akik "szavára" te pozitív emberi érzelmeidtől vezérelve kimentél. Magyarul fel, és kihasználnak téged. És még csak nem is tudsz róla.

2017. ápr. 11. 12:25
 23/41 anonim ***** válasza:
Megláttam, hogy 888 meg sem nyitottam..:D Ennél még a Mindenegybenblog is hihetőbb.
2017. ápr. 11. 23:35
 24/41 anonim ***** válasza:
#23: De gondolom egy 444.hu-s cikket gondolkodás nélkül bekajálsz...
2017. ápr. 12. 07:26
 25/41 anonim ***** válasza:
Tobb hirportalon szoktam olvasgatni, van hogy meg az origot is elolvasom, de amit a 888 csinal az egy kesz vicc. Igazan tudom sajnalni azokat akiknek nem jon le, hogy kokemeny propaganda es meg el is hiszik. A 888 alatt levo kommentekrol nem is beszelve, vicc.
2017. ápr. 12. 10:21
 26/41 anonim válasza:
@vaszil44, a #6-os vagyok. Erre van bizonyítékod is, vagy csak hozzáképzeled a csupasz igazsághoz, mert tele van a fejed a 86 éves amerikai vén tatával, aki megmételyezi a nagybetűs HAZÁT? Lefogadom, hogy a létezéséről sem tudtál, míg a Fidesz újabb ellenségkép után kutatva nem tárta eléd. Mindig csak az eltúlzott, barokkos rémképek, bizonyíték a befolyásáról egy se. Vagy attól a pár légyszarnyi civil szervezettől félted az országot, akiket ő (is) pénzel? Ha ennyi elég egy ország tönkretételére, akkor elég szarul állunk!
2017. ápr. 12. 19:06
 27/41 anonim válasza:

Előző vagyok megint.

Mellesleg, hipnotikus erővel bírt az a papír vagy mi? :D Azt mondod, osztották mindenkinek politikai hovatartozástól függetlenül. És aki ránézett a papírra, az kétszer megfordult tengelye körül és ingyombingyom, SOROSBÉRENCcé változott, vagy miért kell ettől ennyire rettegni? :D

2017. ápr. 12. 19:08
 28/41 anonim ***** válasza:

26,27 #

Rosszul járnál a fogadással. Ne tedd. Tudok róla. Úgy nézem te nem tudsz eleget.

Azt neked is tudni illenék,hogy ez a gazember, pénzügyi manipulációi spekulációi,lobbijai révén Mo.-t is megtámadta.

Belefutottál abba, hogy lebecsülöd őt a kora miatt. Ne tedd ! Nem a kora számit hanem a hatalma. Jól teszed ha nem veszed félvárról Sorost!

Ez a pár "légyszarnyi civil szervezet" meg a " vén trotty" rettyintett neked egy több 10000 fős tüntetést. A semmire. Meg uniós és usa hisztivel egybekötött dorgálást.

Tényleg nincs aggodalomra semmi ok!

Nem változtak Soros bérencé, mert a kintlévők közel 100 százaléka nem tudja miről szól a tv. Bekajálta a veszélyben a szabadságotok dumát. Ezzel mindig ki lehet vinni az utcára pár 10000 jóhiszemű de tájékozódni nem akaró embert.

Akik ezt szervezték azok sunyin kihasználva, ledegradálva a szabadság szót, elbújva mögé pénzt nem sajnálva törnek anyagi hasznuk és más érdekeik felé.

Ne gondold, hogy a legkissebb mértékben is érdekli őket a szabadságod. Pont az ellenkezője a céljuk.

Mondom ők nem kispályáznak mint mi.

2017. ápr. 12. 21:04
 29/41 anonim válasza:

Te jó ég. Ez a komment viccnek jó lenne, de komolyan gondolva nagyon-nagyon durva. Volt szerencsétlenségem hasonló gondolkodású emberekkel beszélgetni, beláttam a gondolatmenetük mögé, és a logika ill. a bizonyítékok, támpontok teljes hiányát találtam. Annyira durva, amit írtál, hogy inkább nem is reagálok rá. Viszont tetszik, hogy nem a megszokott veszett kutya stílusban rontottál rám. Remélem, egyszer találkoznak az álláspontjaink. :)

UI.: Nekem nem fizet senki (sajna), mégis elmentem volna a tüntetésre, ha nem laknék olyan messze a fővárostól. Sebaj, szeptembertől pesti egyetemista leszek, és az összes tüntetésre kimegyek, míg nem takarodnak el ezek a szemétládák, akik kizsigerelik a hazámat.

2017. ápr. 12. 21:50
 30/41 anonim ***** válasza:
29-es ne is erőlködj, hülyét nem tudod meggyőzni, hogy ő hülye...
2017. ápr. 12. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!