Az M1 miért nem ad hírt a CEU-s tüntetésről?
Figyelt kérdés
akárhogy keresem vagy nézem egy árva szót nem nyikkantak eddig róla... de lehet az is én vagyok a vaksi akinek van egy m1-es linkje az megdobhatna vele előre is köszi!2017. ápr. 9. 23:12
11/17 anonim 

válasza:

Ezek nem hírközlő médiumok, hanem valóságformálók. Egy alternatív, szebb, fideszesebb valóságot teremtenek a fidesz szavazó bariknak.
12/17 anonim 

válasza:

"Azt se feledjük, hogy 2006-ban az MTV se"
Ez nettó hazugság, 2006-os tüntetésekről igenis beszámolt az állami tévé. Ilyen egyoldalúan mint most kb. a Kádárkorszak legkeményebb időszakában működött az állami köztévé.
13/17 anonim 

válasza:

Amúgy adott róla hírt, az esti tízes hírekben volt egy rövid részlet, persze úgy állították be, mintha vmi forradalom tört volna ki. Lol, a komcsi m1-es stáb menjen el Dél-Amerikába vagy a Közel-Keletre, ott majd megtudja, milyen is egy tüntetés.
14/17 anonim 

válasza:

# 12/13 Időpont ma 07:22
Én ugyanezt írtam. Nézd meg mire reagáltam:
"azért a 2006 tüntetések idején az rtl klub se csinált ilyen pofátlanságot se az atv"
"#4: Azok nem, de hát az m1 "közmédia"..."
"Azt se feledjük, hogy 2006-ban az MTV se [csinált ilyen pofátlanságot],"
15/17 anonim 

válasza:

Mondtàk a hiradòban, a 2006os esemenyek azèrt ennèl nagyobb lelegzetvètelűek voltsk
16/17 A kérdező kommentje:
kár vitatkozni h melyik volt nagyobb 2006 vagy mikor adtak több hírt... mindkét oldal beláthatja most h akárhogy is de sérülnek az érdekei... 2006 ban keményen szétverték az embereket egy rohadt hatalommániás pszichopata által és kaptunk helyette egy újabb pszichopatát aki nem az embereket vereti szét hanem a kultúrát és az intézményeket... mindenkit hazaárulónak hazudik még azokat a liberális civileket is (TASZ) akik védték annak idején Orbán seggét 2006 után... azért érezhetitek h valahol a dolog összeér... nekem épp ugyanúgy fájnak a 2006 események mint a CEU bezárása és a végtelen korrupció... úgyhogy nem tudom mennyire nagy kérés de kérlek ne támadjátok egymást senkinek nem jó ez így ne becsüljétek le egymás sérelmeit... se az akkori és mostani eseményeket... mert mindkettő fontos magyarán ne legyetek egymás ellenségei mert igazából nem is vagytok azok
2017. ápr. 11. 02:53
17/17 anonim 

válasza:

A köztévének egy 500 fős tüntetésről is be kellene számolnia, mert az a dolga. Főleg, hogy máskor már azért kiküldenek egy tudosítót, ha a piros lámpánál feltorlódik a kocsisor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!