Az M1 miért nem ad hírt a CEU-s tüntetésről?
Figyelt kérdés
akárhogy keresem vagy nézem egy árva szót nem nyikkantak eddig róla... de lehet az is én vagyok a vaksi akinek van egy m1-es linkje az megdobhatna vele előre is köszi!2017. ápr. 9. 23:12
1/17 anonim válasza:
Nem véletlen. Az M1 Habony és a kormány fennhatósága alatt áll, ergo agymosó kamugyár (akár csak a vajnaféle TV2). Nem fogják az ellenük szóló tüntetést reklámozni. Csak a propaganda.
2/17 anonim válasza:
Hirado.hu-n van hír. Főként arról persze, hogy szerencsétlen M1 riportert inzultálták és menekülnie kellett a vérszomjas Soros-aktivisták elől. Könnyfakasztó.
3/17 anonim válasza:
Mert még a végén a prolik megtudnák, hogy nem csak néhány tucat ember nem bírja a kormányt. Tanultak az MSZP hibájából, ők nem mutatják meg hogy mekkora szervezkedések vannak ellenük.
4/17 A kérdező kommentje:
ezzel én tisztában vagyok... nem is kell h reklámot csináljanak :D csak azért egy nem tom százezer fős tüntetést illene megemlíteni ha már ugye hírcsatorna lenne... azért a 2006 tüntetések idején az rtl klub se csinált ilyen pofátlanságot se az atv
2017. ápr. 9. 23:22
5/17 anonim válasza:
#4: Azok nem, de hát az m1 "közmédia"...
6/17 anonim válasza:
# 4/5 Időpont ma 23:22
Azt se feledjük, hogy 2006-ban az MTV se, aki ugye "mindig az aktuális kormányhoz húz". Állami rádiókban és TV-kben is ez ment. Most meg csak a repülőgépes hazudozás.
7/17 anonim válasza:
Félnek, hogy hirtelen lesz ellenük is egy törvény :D
Pont ezért tüntetnek kint, mert kormány átlépett egy józan határt. Szerintük bárkit lehet lejáratni, ellehetetleníteni, stb. különösebb valós ok nélkül. A kormánynak viszont ugye mindig "igaza van".
8/17 anonim válasza:
Mert nincs CEU-s tüntetés, a nép leszarja a CEU-t. Fidesz ellenes tüntetés van.
9/17 anonim válasza:
A népharag elsöpri a fideszt és orbánt pont úgy végzik majd ki, ahogyan Ceausescut végezte ki az ő népe.
10/17 anonim válasza:
Mert ezek az Illérik közben elvették a riporterek tecnikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!